Aktieinkomster
Likes
223
Antal inlägg
487
Följare
32
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
8 timmar

Efterbörsen: Volatiliteten skapade en orolig avslutning på veckan

Efterbörsen, fredag den 5:e februari 2016

 

Dagens viktigaste:

 • Börsöppning nedåt
 • Volatiliteten på börsen hänger kvar
 • Blandade bolagsrapporter
 • Svag makrodata
 • Oljan stärker börsen

 

Börsen i Sverige inledde idag handeln nedåt men efter ett tag fick den stöd från en lite starkare oljepris samt bra bolagsrapporter. Som ni kan se så har volatiliteten hängt kvar även idag och det och de blandade utfallen medförde tillslut att OMXS30 stängde på - 0,27 %.

På makrofronten har det idag varit väldigt blandat då som sagt oljan återigen visade en viss styrka, beskedet från den tyska industrin kom in något svagare än tidigare och dessutom kom jobbsiffrorna från USA in sämre än väntat nu på eftermiddagen.

Bolagsrapporterna har idag också varit väldigt blandade och om vi börjar på den negativa fronten så har Volvo, Betsson, Dedicare, Transcom, Holmen, Husqvarna, Midway, Industrivärden och Nobia och Electra Gruppen med flera kommit in med lite tveksamma rapporter.

Där det såg lite mer positivt ut var hos Axfood, Hexagon, Midsona, Vitrolife och Bilia men det man har märkt idag och även under hela rapportperioden så här långt är att alla bolag som inte kommer in med en enligt marknaden bra rapport får ta emot rejält med styrk på börsen.

Avslutningsvis så har USA-börserna inlett dagen nedåt på grund av de svaga jobbsiffrorna som kom in under eftermiddagen idag. Det ser även ut som att volatiliteten kommer hänga kvar hela handelsdagen även i USA och det medför som jag sagt tidigare att oron ökar.     
 

 

Trevlig fredagskväll och helg!
David      

Taggar (blogg): 
9 timmar

Är social trading framtiden?

Jag tror att de flesta investerare på något sätt låter någon annan förvalta en del av sitt kapital, t.ex. via olika investeringar i fonder m.m. Att låta andra kunniga personer förvalta ens kapital är väldigt populärt då de flesta känner att de själva inte har tiden eller orken för att sköta den processen på egen hand. För några år sedan började dock ett nytt fenomen att gro och växa sig till liv och det håller nu på allvar på att bli en riktig ”game changer” inom finansbranschen.

Det fenomen som jag pratar om är social tradning som går ut på att man vi en plattform följer andra investerare och även tar efter dem om man skulle vilja det. Så istället för att t.ex. välja en fond med en bra tidigare avkastning och med en förvaltare som man gillar så väljer man helt enkelt att investera på samma sätt som andra privatpersoner som tidigare har presterat bra och som man gillar.

Ett ställe där man kan ägna sig åt social trading är hos nätmäklaren Ayondo. Där kan man enkelt hitta olika investerar att följa via att ställa in de parametrar i deras handelsplattfrom Tradehub som passar just dig. Det kan t.ex. handla om avkastning, betyg från andra, volatilitet, hur aktiviteten ser ut och hur den aktuella risken ser ut just nu med mycket mera. Det speciella med just Ayondo är att man kan skapa en egen ”portfölj” av investerare som man följer så att man ser till att använda sig av det bästa från flera världar som i det här fallet består av det bästa från tusentals privata investerare. På bilden här nedanför kan ni se hur en sådan portfölj kan se ut. 

Ayondo är idag en av de mest snabbväxande nätmäklarna i Europa när det kommer till social tradning. Det vill som ni säkert förstår förändra hur vi låter vårt kapital bli förvaltat eller rättare sagt de vill få oss att förvalta vårt kapital själva på bästa sätt via att enbart ta hjälp av de absolut bästa och det är någonting som jag helt klart vill stå bakom. Därför tycker jag att det nu är extra roligt att Ayondo nu vill ta sig an den svenska marknaden och att de i och med den satsningen erbjuder alla nya svenska kunder ett riktigt attraktivt erbjudande som ni kan läsa mer om här.

Jag tror verkligen att social tradning är framtiden och att det som sagt verkligen kan förändra hela finansbranschen till det bättre med tiden. Vad tycker ni och hur går era tankar? Skulle ni t.ex. kunna tänka er att sköta era investeringar på egen hand och följa framgångsrika handlare istället för att placera era pengar i en fond?  

 

I samarbete med Ayondo. 

Taggar (blogg): 
11 timmar

Bra tajming i Betsson

Ni som följer mig vet att jag håller på att omstrukturera min utdelningsportfölj en del och om ni är nyfikna på att veta mer om det så kan ni läsa mina tidigare inlägg här och här. Hur som helst så kommer Betsson i och med dessa ändringar med tiden bli ett av mina största innehav och därför passade jag idag på att köpa på mig flera aktier i bolaget.

Betssons aktie handlades tidigare idag ned nästan 10 % och då passade jag på att köpa, nu i skrivande stund mellan klockan 14-15 handlas aktien ner ungefär 7 %. Anledningen till nedgången var att Betssons rapport idag togs emot med stor besvikelse på marknaden. Det som oroade marknaden mest var en stor skattepost i Tyskland (trots att bolaget hade kommunicerat om den tidigare) samt att år 2016 har inletts i ett lite lugnare tempo gällande de dagliga intäkterna en vanligtvis.

Om man kollar på rapporten lite mer noggrant och på Betsson överlag så har jag dock inte blivit det minst orolig. Gällande skatteposten i Tyskland så kommer den ge Betsson goda utsikter för framtiden på den marknaden och de minskade dagliga intäkterna tycker jag inte ens behöver kallas för en svacka, i alla fall inte än så länge. Jag tycker fortfarande att de långsiktiga tillväxtpotentialen och utvecklingsförmågan ser väldigt bra ut och därför valde jag som sagt att öka på mitt innehav.

Jag köpte överlag på mig en hel del aktier på strax över 120 kronor idag och det här köpet har gjort att Betsson faktiskt nu är ett av mina största innehav, exakt enligt min plan så den här nedgången i Betsson tycker jag kom väldigt lägligt.

 

Vad tycker ni om Betssons rapport idag? Någon mer här som passade på att köpa aktier?

 

David     

Taggar (blogg): 
18 timmar

Morgonkollen: Avvaktande inför USA-besked med volatiliteten som ett problem

Här nedanför hittar ni dagens sammanfattning av Morgonkollen (min morgonrapport). Om ni varje börsmorgon vill ha hela morgonrapporten så anmäler ni er här. Då får ni varje börsmorgon mer ingående information om den aktuella börsdagen gällande t.ex. den inledande handeln och marknadens fokus under dagen med mera.

 
Fredag den 5:e februari år 2016

 

Viktigt från tidigare:

 • USA avslutade uppåt efter en volatil dag
 • Den amerikanska dollarn svajar
 • Hög volatilitet i oljepriset
 • Blandad utveckling i Asien

 
Dagens viktigaste:

 • Tyskland: industriorder december kl 8.00
 • Sverige: industriorder december kl 9.30 
 • Sverige: industriproduktion december kl 9.30 
 • Sverige: tjänsteproduktion december kl 9.30 
 • USA: handelsbalans december kl 14.30 
 • USA: sysselsättning januari kl 14.30


Dagens bolagshändelser:

 • SAS: trafiksiffror för januari kl 11.00 
 • CLS: anmälningstid i nyemission avslutas 
 • IFS: förlängd anmälningstid i EQT:s bud avslutas 
 • Tribona: förlängd anmälningstid i Catenas bud löper ut


Dagens bolagsrapporter:

Effnetplattformen, Volvo (kl 7.20), Axfood (kl 7.30), Betsson (kl 7.30), Dedicare (kl 8.00), Hexagon (kl 8.00), HMS Networks (kl 8.00), Holmen (kl 8.00), Husqvarna (kl 8.00), Midsona (kl 8.00), Midway (kl 8.00-8.30), Tradedoubler (ca kl 8.00), Transcom (kl 8.00), Addnode (kl 8.30), Vitrolife (kl 8.30), Electra (kl 11.00), Industrivärden (kl 12.30), Bilia (kl 13.00), Nobia (kl 14.00)

Norske Skog (kl 7.00), YIT (kl 7.00), TDC (kl 8.00), Nokian Renkaat, BNP Paribas (kl 7.00), Takata (kl 7.00), Toyota (kl 7.00)

 

Trevlig fredag!
David

Taggar (blogg): 
2 dagar

Veckans ”citat”: "The individual investor should act consistently as an…

Den här veckans citat kommer från vår frälsare när det kommer till investeringar och då pratar jag så klart om Benjamin Graham som bland annat har utryckt sina tankar och idéer i boken, The Intelligent Investor som även kallas för investerarens bibel av bland annat Warren Buffett. Men en gång sa Benjamin Graham att: "The individual investor should act consistently as an investor and not as a speculator" och dessa ord har verkligen fastnat hos mig.

Just det här med att tänka som en investerare rakt igenom, varje gång och varje dag är någonting som jag försöker tillämpa i praktiken dagligen. Det är jättelätt att falla för frestelserna hos snabba kursrörelser och kortsiktiga vinster men problemet är att de oftast är just spontana och att det inte finns någon ordentlig tanke bakom dessa affärer. Så oavsett om man är inne på lång sikt eller om man är en daytrader så anser jag att man måste tänka som en investerare för då har man en konkret plan och tanke med allt man gör och det är just det som jag anser kommer vara avgörande i längden.

 

Hur tänker ni när det kommer till att ha en konkret plan att agera efter? Är det någonting som ni också försöker att använda er av och tillämpa varje dag?

 

David     

2 dagar

Efterbörsen: En positiv börsdag men volatiliteten oroar

Efterbörsen, torsdag den 4:e februari 2016

 

Dagens viktigaste:

 • Börsöppning uppåt
 • Råvarusektorn gav börsen styrka inledningsvis
 • Överlag starka bolagsrapporter
 • Volatila rörelser på börsen
 • Svårtolkade rörelser i oljan
 • Stora valutarörelser
   


Som ni kan se på grafen här ovanför så öppnade Stockholmsbörsen rejält uppåt idag. Handeln har fortsatt vara ganska så volatil men inledningsvis fick börsen en rejäl styrka från både råvarusektorn och flera bolagsrapporter. Under eftermiddagen gick vi dock in i en fallande trend på grund av ett återigen svagare oljepris samt en hel del valutarörelser i framförallt dollar. Det medförde i sin tur även USA-börserna öppnade nedåt vilket även smittade av sig på den svenska börsen. OMXS30 som visar utvecklingen för de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen avslutade ändå tillslut rejält uppåt på + 2,16 %.

På makrofronten idag har vi fått in siffror som visar att den ekonomiska återhämtningen inom EMU fortsätter att vara stark och det till största del på grund av industrin samt en fortsatt stark konsumtion. Storbritannien valde idag att lämna räntan oförändrad och överlag har det varit en ganska så lugn dag på makrofronten, i alla fall om man bortser från de volatila rörelserna i oljepriset.

Det har dock inte varit lugnt på bolagsfronten för där har rapporterna kommit in på löpande band. Om jag ska köra en snabbgenomgång av alla rapporter så kom JM, Inwido, Mycronic, AstraZeneca, Statoil, DNB, Shell och Trelleborg med flera (till och med) in med sämre rapporter än väntat. Kollar vi på SEB, Fingerprint, Gunnebo, Skanska, Loomis, Tieto, Note och Stora Enso så kom de in med ganska så bra rapporter och dessa stärkte som sagt den svenska börsen ganska så bra under dagen.

Utöver bolagsrapporterna så har det varit en ganska så bra dag för byggbolagen, i alla fall rent ordermässigt. Till att börja med har nämligen NCC fått en order här hemma i Sverige på ungefär 300 miljoner kronor och PEAB har fått en motorvägsorder som kommer vara värd över 1 miljard kronor i Norge.

USA-börserna inledde som sagt lite svajigt och väldigt volatilt men ganska så snabbt blev börshumöret bättre även där och just nu ser det ganska så bra ut. Volatiliteten oror dock en hel del då det ofta kan innebära att trenden överlag kommer vara nedåt under dagen.  

 

Trevlig kväll!
David      

Taggar (blogg): 
2 dagar

Omstrukturering av utdelningsportföljen: Huvuddelen

För ett par dagar sedan berätta jag för er att jag har börjat omstrukturera och göra om lite i min privata utdelningsportfölj och alla mina tankar och idéer kring det kan ni läsa mer om här. Nu tänkte jag i tre olika delar/inlägg visa er mer konkret och ingående hur jag kommer agera framöver och jag tänkte här och nu börja med den så kallade huvuddelen av min portfölj.

 

Innehav:  

De sju innehav som ni ser här nedanför kommer alltså tillsammans representera huvuddelen av min utdelningsportfölj och alltså hela grunden. Totalt kommer dessa innehav med tiden att stå för ungefär 60 % min portfölj och samtliga kommer vara ungefär lika stora.

Millicom, Realty Income, Gjensidige, Exxon, Nokia, Betsson och SAAB

 

Strategi & Tanke:

Hela min grundtanke och anledningen till att just dessa innehav kommer bli huvuddelen av min portfölj är för att jag tillsammans anser att de skapar den perfekta kombinationen av stabilitet, potential och utdelningar. Dessutom så täcker de tillsammans de områden och branscher som jag tror mest på ur ett väldigt långsiktigt perspektiv framöver. Efter noggranna analyser har jag alltså kommit fram till att det är dessa innehav som kommer ge mig bäst avkastning i längden om de får en nyckelroll i min portfölj och om det bli rätt eller fel kan bara tiden visa.

Som jag även sa i mitt tidigare inlägg så är alltså hela min tanke med det här nya upplägget att över tiden maximera min totalavkastning som då består av både kursutveckling och utdelningar. När jag placerar dessa innehav i huvuddelen kommer jag få just både en så hög värdeökning för portföljen i längden som möjligt samt att jag varje år maximerar mina utdelningar vilket såklart är den viktigaste faktorn i min utdelningsportfölj.

 

Branscher & Områden:

Som ni säkert redan har listat ut så är det alltså branscherna telekom, kommunikation, fastigheter, finans & försäkringar, spel & underhållning samt försvar & säkerhet som ska vara stöttepelarna i min utdelningsportfölj och varför jag valt just dessa branscher är väldigt enkelt. Det är helt enkelt så att det är dessa branscher och områden som jag tror har mest att ge i längden framöver och dessutom så kan de redan idag erbjuda mig och min portfölj en bra stabilitet vilket också är väldigt viktigt.

Det finns självklart en hel del andra branscher som jag också tror skarpt med framöver som t.ex. förnybar energi m.m. och dessa kommer också ha en viktig roll i min portfölj då varenda enskilt innehav kommer vara viktigt i längden men det är bara inte just den branschen som jag vill ha som grundpelare.  

 

Tidsperspektiv:

Det här nya upplägget har jag som sagt arbetat fram under ett bra tag och jag har verkligen gjort mitt förarbete grundligt. Därför kommer jag satsa fullt ut på den här nya fördelningen och det under en väldigt lång tid. Om allt flyter på som jag tänkt mig och planerat så kommer den här satsningen få minst 20-40 år på sig att växa och utvecklas. Som jag också har sagt tidigare så är det dock absolut inget som är skrivet i sten utan om någonting skulle gå fel så kan jag såklart ändra om.

Varför jag säger just 20-40 år är för att det egentligen bara handlar om att det här är en långsiktig satsning. Det kan mycket väl bli så att det här blir mitt upplägg för hela livet men jag vet att marknaden, världen och livet kommer att förändras med tiden och därför är jag väldigt noga med att fortfarande vara flexibel även om jag är väldigt långsiktig. Men om dessa 20-40 år flyter på ungefär det sätt som jag har tänkt så kommer den perioden vara ”slitperioden” för min portfölj och när jag väl tagit mig igenom dessa år så kommer jag på allvar få användning och kunna dra nytta av min utdelningsportfölj. Om det då kommer handla om att jag kan leva helt på dessa utdelningar eller inte får framtiden helt enkelt visa men det ska helt klart bli en fortsatt rolig och intressant resa. Resan har i princip bara börjat även om min utdelningsportfölj strax fyller 10 år.

 

Nu vet ni lite mer hur jag tänker kring mitt nya upplägg samt hur huvuddelen kommer se ut och varför den kommer att se ut så. Imorgon kommer jag att prata lite mer om min mellandel och efter det min minsta del så håll ögonen öppna om ni vill få en helhetsbild över hur min utdelningsportfölj kommer att se ut framöver och i längden.

 

David       

Taggar (blogg): 
2 dagar

Lunchanalys: Intrum Justitia

I dagens lunchanalys tänkte jag kolla lite på Intrum Justitia som jag för övrigt tycker är ett riktigt intressant alternativ när det kommer till investeringar inom finanssektorn. Men vi börjar från grunden och då är Intrum Justitia ett kredithanteringsföretag som erbjuder just kredithanteringstjänster, kreditoptimeringstjänster, betalningstjänster och inkassotjänster m.m.


Tillväxt och framtidsförsäkrat:

Även om tillväxten för Intrum Justitia inte riktigt växer på samma sätt och lika bra som de gjort om man kollar tillbaka lite i tiden så tycker jag att de har växlat upp nu under de senaste åren. När jag säger att de växlat upp så menar jag lite mer konkret att deras verksamhet har blivit betydligt mer effektiv under de senaste åren och det via t.ex. att de verkligen tagit åt sig den digitala utvecklingen och sett till att dra nytta av den. I Intrum Justitias fall så kommer sådana här faktorer i längden medföra att en överlag stabil och säker långsiktig tillväxt kan få en bra hävstång och potentialen i hela verksamheten skruvas på så sätt upp.

Det är även tydligt att Intrum Justitia vill växa på flera sätt och på flera håll och kanter. Det här med digitaliseringen är en jättebra försäkring inför framtiden men de har också blivit mer aktiva när det kommer till investeringar. När jag säger investeringar så menar jag inte t.ex. förvärv av andra bolag utan Intrum Justitia har under de senaste åren verkligen kommit igång med sina köp av andras låneportföljer. De köper alltså lån och skulder från andra aktörer och driver själva in dem med ränta och avgifter och så vidare. Även dessa skuldköp anser jag får upp potentialen när det kommer till avkastningen i Intrum Justitia så även om risken dras upp en del i och med sådana köp så tycker jag att Intrum Justitia gör helt rätt när de väljer att vara aggressiva på den fronten.

Sammanfattningsvis på tillväxtfronten så tycker jag att Intrum Justitia har och håller på att säkra bolaget inför framtiden och så här långt har de lyckats väldigt bra med det. Med tiden kommer de kunna generera en stabil tillväxt och Intrum Justitias nya tillvägagångssätt, upplägg och metoder m.m. gör att framtidsutsikterna ser betydligt mycket bättre ut nu i dagens läge än vad de gjorde för några år sedan.                                                                                                         

Bättre än banker:

Jag personligen tycker faktiskt att Intrum Justitia just nu är en betydligt mer attraktiv investering än vad t.ex. de svenska bankerna är inom finanssektorn. Intrum Justitia ger investerarna stabilitet och det till stor del oavsett rådande konjunkturläge och dessutom tycker jag nu i och med att de har hängt med i den digitala utvecklingen har visat att de kan anpassa sig efter marknaden och hela tiden optimera sin verksamhet. Det tycker inte jag att någon av de svenska storbankerna har visat på samma sätt och det kommer bli ett problem i längden om de inte börjar ta tag i den frågan på allvar ganska så snart.

Tillskillnad från bankerna har Intrum Justitia också verkligen lyckats att få fram en stabil verksamhet inom en lite mer nischad bransch vilket många andra aktörer har det väldigt svårt med. Så om man vill exponera sin portfölj mot finanssektorn med fokus på skulder och inkasso m.m. och om man kanske tycker att bankernas verksamhet är lite för spretig så anser jag att Intrum Justitia är ett intressant alternativ som många oftast glömmer bort.     
 

Lägg i utdelningsportföljen:

Intrum Justitia har idag en direktavkastning på ungefär 3 % och det i kombination med verksamhetens framtidsutsikter överlag som jag pratat om här ovanför tycker jag gör att Intrum Justitia är ett perfekt case för en utdelningsportfölj. Utdelningen kommer med stor sannolikhet tillsammans med kursutvecklingen ge investerarna en bra och stabil totalavkastning vilket är precis det man är på jakt efter när man letar innehav till sin utdelningsportfölj.

Gällande just en investering i Intrum Justitia så tycker jag att dagens nivåer för aktien också känns attraktiva. Om jag själv skulle ta en position i Intrum Justitia i dagens läge så skulle jag vara nöjd om jag kom in på nivåer under 300 kronor per aktie och det gör man med bra marginal i dagens läge. Så ta en titt på Intrum Justitia som en alternativ exponering mot finanssektorn för jag tror att ni kommer tycka att bolaget är lika intressant som jag tycker.

 

 

Trevlig lunch!
David 

Taggar (blogg): 
2 dagar

Morgonkollen: Kommer Fingerprint att sticka ut?

Här nedanför hittar ni dagens sammanfattning av Morgonkollen (min morgonrapport). Om ni varje börsmorgon vill ha hela morgonrapporten så anmäler ni er här. Då får ni varje börsmorgon mer ingående information om den aktuella börsdagen gällande t.ex. den inledande handeln och marknadens fokus under dagen med mera.

Torsdag den 4:e februari år 2016

 

Viktigt från tidigare:

 • USA vände uppåt
 • Oljan medförde styrka
 • Överlag svaga tolkningar av bolagsrapporterna
 • Blandad men överlag positiv utveckling i Asien
   

Dagens viktigaste:

 • Sverige: prognos från Migrationsverket
 • USA: Challenger varselstatistik januari kl 13.30 
 • USA: produktivitet och enhetsarbetskostnader (prel) 4 kv kl 14.30 
 • USA: nyanmälda arbetslösa v 4 kl 14.30 
 • USA: industriorder december kl 14.30 


Dagens bolagshändelser:

 • Norwegian: trafiksiffror för januari kl 8.00
 • Petrogrand: sista dag för handel på First North inför avnotering
 • Shelton Petroleum: sista dag för handel på Stockholmsbörsen inför avnotering
 • Oscar Properties handlas exklusive utdelning (5:00 kr i kv.vis i preferensaktie)
 • SAS handlas exklusive utdelning (12:50 kr i preferensaktier kv.vis)


Dagens bolagsrapporter:

Lovisagruvan, Medirätt (ändrat datum från 19/2), Cortus Energy, Nuevolution (efter Stockholmsbörsens stängning ), Xvivo, Fingerprint (kl 7.00), SEB (kl 7.00), Tieto (kl 7.00), Gränges (kl 7.30), Skanska (kl 7.30), Inwido (kl 7.45), Trelleborg (kl 7.45), Astra Zeneca (kl 8.00), Gunnebo (kl 8.00), JM (kl 8.00), Loomis (kl 8.00), Mycronic (kl 8.00), Note (kl 8.30), Fabege (kl 11.00), Stora Enso (kl 12.00), Nolato (kl 14.30)

Statoil (kl 7.00), DNB (kl 7.30), Sparebank 1 Sr-Bank (kl 7.30), Metso (kl 8.00), Neste (kl 8.00), Prosafe (kl 8.30), Credit Suisse (kl 6.30), Japan Tobacco (kl 7.00), Nyrstar (kl 7.00), Boston Scientific (före USA-börsernas öppning), Cummins (öre USA-börsernas öppning), Daimler, GEA

 

Ha en bra dag!
David

Taggar (blogg): 
3 dagar

Veckans podcast-tips: Framgångspodden

Den här veckans podcast-tips tycker jag är ett riktigt peppande och inspirerande sådant. Podden, Framgångspodden som drivs av entreprenören Alexander Pärleros som bland annat är grundare till Mobilio träffar och pratar med några av Sveriges mest framgångsrika personer inom en rad olika områden. Det handlar t.ex. om idrottsmän, artister och entreprenörer och målet är att dessa personer ska dela med sig av sina erfarenheter och tips till oss lyssnare och det tycker jag är väldigt intressant.

Det som jag personligen gillar mest med Framgångspodden är blandningen när det kommer till gästerna. Jag vet inget annat ställe där jag får så bred information och inspiration och även om kanske inte t.ex. artister och musik är min målgrupp så har jag insett att jag kan lära mig väldigt mycket av lyssna på vad dem har att säga då deras kunskaper och erfarenheter omfattar så mycket mer än då enbart just musik. Sedan är jag även ett stort fan av Alexander Pärleros som person och jag tycker att han har utvecklat och tagit fram den här podden på ett helt fantastiskt sätt.

Det är väl självklart att vi borde inspireras och lära oss av de personer som verkligen har lyckats, eller vad säger ni? Så om ni också vill göra det så rekommenderar jag starkt att ni börjar lyssna på Framgångspodden med Alexander Pärleros.

 

David 

Taggar (blogg): 

Sidor

Blog Archive

Blog Archive
2016 (103)
Feb (20)

Taggar