Aktieinkomster
Likes
229
Antal inlägg
510
Följare
31
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
2 timmar

Min aktuella bevakningslista

Just nu har jag inte många företag alls på min bevakningslista för min privata utdelningsportfölj men på den för min företagsägda portfölj har jag en del. Jag är väldigt nöjd med hur min utdelningsportfölj är uppbyggd och vilka innehav som finns i den just nu och därför fokuserar jag istället på att bygga vidare och förbättra dessa upplägg och öka på min nuvarande innehav.

Men jag har ändå några bolag på mina två bevakningslistor och dessa ser ni här nedanför.

 

Bevakningslistan för min utdelningsportfölj:

 

Vestas Wind Systems- Har stått på min bevakningslista under ungefär ett år nu och det jag gillar mest är att de är en heltäckande leverantör av vindkraftverk, planering, installation och drift. Vindkraft kommer vara en stor del av framtiden inom energibranschen och i längden kommer Vestas Wind Systems kunna utnyttja sin marknadsledande position väldigt bra. Direktavkastningen på 1 % är lite lågt men potentialen och stabiliteten på den fronten finns också ur det långsiktiga perspektivet.

 

Bevakningslista för min företagsägda portfölj:

 

GWS Production- Är ett ganska så nytt tillskott på min bevakningslista men ett väldigt intressant sådant. Världen blir hela tiden mer och mer osäkert och därför tror jag att GWS Production varningstjänster kommer kunna bli väldigt eftertraktade, både av privatpersoner och av företag.       

Catella- Den europeiska finansgruppen, Catella har jag haft på min bevakningslista från och till under ett par år nu. Anledningen till att jag blev intresserad av bolaget från första början var för att jag ville exponera mig mot finanssektorn och då framförallt med fokus på förvaltning och finansiell rådgivning och det bortom från de klassiska storbankerna. Just nu tycker jag att Catella har genomfört flera lyckade omstruktureringar och att värderingen nu är ganska attraktiv och därför har jag återigen börjat kolla på bolaget.     

Black Earth Farming- Har jag småsneglat på under ganska så många år men jag har hållit mig ganska långt borta från en investering, vilket har visat sig vara väldigt bra. Men jag anser fortfarande att jordbruk är en intressant bransch under de kommande åren och Black Earth Farmings värdering börjar kännas ganska så attraktiv.  

Minesto- Risken i bolaget är skyhög men jag har fastnat för deras unika vattenkraftverk och jag bevakar just nu bolaget ganska så noggrant och jag processar all information som jag kommer över. Jag är lite kluven om jag ska gå in i bolaget ganska så snart och ta en högre risk men också få en högre potential eller om jag ska vänta tills de har mer kött på benen.   

SolTech Energy Sweden- Jag har även fastnat för SolTechs solenergisystem som integreras i fastigheters fasader eller tak. Situationen för min del är ungefär likadan som för Minesto men det är mycket som lockar.

 

Vad tycker ni om dessa företag? Har ni någon intressant bevakningslista?

 

David    

9 timmar

Morgonkollen: En dag som kommer ha det mesta

Här nedanför hittar ni dagens sammanfattning av Morgonkollen (min morgonrapport). Om ni varje börsmorgon vill ha hela morgonrapporten så anmäler ni er här. Då får ni varje börsmorgon mer ingående information om den aktuella börsdagen gällande t.ex. den inledande handeln och marknadens fokus under dagen med mera.

 

Onsdag den 10:e februari år 2016

 

Viktigt från tidigare:

 • Stängning kring nollan i USA
 • Nedgångar i Asien
 • Kina håller stängt p.g.a. det kinesiska nyåret
 • Den globala oron hänger kvar
 • Ett fortsatt pressat oljepris

 
Dagens viktigaste:

 • Kina: penningmängd, nya yuanlån januari
 • Riksbanken: Penningpolitiskt möte. Räntebesked och penningpolitisk rapport publiceras på torsdagen. kl 9.00
 • Frankrike: industriproduktion december kl 8.45
 • Danmark: KPI januari kl 9.00
 • Sverige: hushållskonsumtion december kl 9.30 
 • Sverige: näringslivets produktion december kl 9.30 
 • Norge: KPI januari kl 10.00 
 • Storbritannien: industriproduktion december kl 10.30
 • Olja: Opec månadsrapport kl 12.30
 • Storbritannien: BNP-estimat januari kl 16.00 
 • USA: oljelager - veckostatistik kl 16.30 
 • Fed: Janet Yellen håller penningpolitiskt anförande inför representanthusets finansutskott kl 14.30


Dagens bolagshändelser:

 • Venue Retail Group: försäljningssiffror för januari
 • Allenex: anmälningstid i CareDX bud inleds (avslutas 2/3)
 • Greater Than: anmälningstid i nyemission avslutas 


Dagens bolagsrapporter:

Billerud Korsnäs (kl 7.00), Ica (kl 7.00), Nordax (kl 7.30), Saab (kl 7.30), Unibet (kl 7.30), BE Group (kl 7.45), Concentric (kl 8.00), Hoist (kl 8.00), IFS (kl 8.00), Millicom (kl 8.00), Nederman (kl 8.00), Vostok New Ventures (kl 8.00), Knowit (kl 8.30), Ortivus (kl 8.30), Prevas (kl 8.30), Formpipe (kl 8.45), Beijer REF (kl 9.00-10.00), IAR Systems (kl 9.00), Novestra, Kambi (kl 7.45), 2E Group, Bredband2, Doxa, Lidds, Real X State, New Equity Venture (ändrat datum från 19/2), Promikbook

Carlsberg (kl 7.00), HK Scan (kl 7.00), Telenor (kl 7.00), Cargotec (kl 7.30), Finnair (kl 8.00), Sampo (kl 8.30-9.00), Evry (kl 9.00), Cramo, DSV, Lundbeck (före börsöppning), Maersk, Opera Software, Sappi (kl 7.00), Softbank (kl 7.00), Smurfit Kappa (kl 8.00), Aurubis, Cisco (efter USA-börsernas stängning), Tesla (efter USA-börsernas stängning), Twitter (efter USA-börsernas stängning), Voestalpine

 

David

Taggar (blogg): 
23 timmar

Efterbörsen: Efter regn kommer solsken gäller inte längre

Efterbörsen, tisdag den 9:e februari 2016

 

Dagens viktigaste:

 • En väldigt volatil börsdag
 • Negativiteten tar återigen över
 • Fortsatt global oro för makroläget
 • Oljepriset fortsätter att vara pressat
 • Återigen blandade bolagsrapporter

 

Som ni väldigt tydligt kan se på grafen här ovanför så har det varit en väldigt volatil dag på börsen i Sverige idag. Vi har styrkor från t.ex. vissa bolagsrapporter som försökt att trycka upp börsen men överlag så var det återigen det oroliga makroekonomiska läget samt oljepriset som tyngde börsen och fick OMXS30 att slutligen stänga på – 0,20 %.

Om vi som vanligt börjar på makrofronten så fick vi tidigare idag in ytterligare svaga siffror från Tyskland och den här gången gällde det landets industri samt import och export.

Fokus har idag även fortsatt att riktas mot oljan, som för övrigt har varit fortsatt svag under dagen. På den här fronten har vi fått in en färsk rapport från International Energy Agency som visade på att överutbudet jämfört med efterfrågan bara fortsätter att öka och just nu finns det verkligen ingenting som tyder på att vi ska få en ändring där.

Går vi över till rapportfronten så visade handelsbanken idag upp en stark rapport. Securitas visade upp en bra tillväxt men det slutliga resultatet tyngde. Swedbank var en av de stora förlorarna då bolaget meddelade att deras vd, Michael Wolf får sparken. Fortsättningsvis kom Com Hem in med en ganska så stabil rapport men rapporterna från Rejlers, Itab, Addtech och Bulten togs emot med en ganska så stor besvikelse.

Annars har det idag varit fortsatt oroligt framförallt i råvarusektorn samt i spelsektorn och där har vi fått se väldigt stora kursrörelser nedåt.

USA-börserna har inlett även den här handelsdagen väldigt volatilt och rört sig en hel del både uppåt och nedåt. Just nu sker handeln kring nollstrecket och det som ser ut att kunna stärka börsen är bolagsrapporterna som kommit in som faktiskt varit ganska så bra, t.ex. Coca-Colas.

  

Trevlig kväll
David      

Taggar (blogg): 
1 dag

Morgonkollen: Olika svaghetstecken avlöser varandra

Här nedanför hittar ni dagens sammanfattning av Morgonkollen (min morgonrapport). Om ni varje börsmorgon vill ha hela morgonrapporten så anmäler ni er här. Då får ni varje börsmorgon mer ingående information om den aktuella börsdagen gällande t.ex. den inledande handeln och marknadens fokus under dagen med mera.

 

Tisdag den 9:e februari år 2016

 

Viktigt från tidigare:

 • Nedgångar i USA men med en ganska så stark avslutning
 • Rejäla nedgångar i Asien
 • Stabilitetsoro på Asien-börserna
 • Lägre oljepriser
 • Stora rörelser på valutafronten

 
Dagens viktigaste:

 • Kina håller stängt p.g.a. det kinesiska nyåret
 • Tyskland: handels-, bytesbalans december kl 8.00 
 • Olja: IEA månadsrapport kl 10.00
 • Sverige: konjunkturprognos kl 10.00
 • USA: NFIB småföretagsindex januari kl 12.00 
 • USA: grossistlager december kl 16.00 
 • Olja: EIA månadsrapport kl 18.00


Dagens bolagshändelser:

 • Sveriges Mediebyråer presenterar månadsrapport 
 • Ortoma: anmälningstid i nyemission avslutas


Dagens bolagsrapporter:

SHB (kl 7.00), Com Hem (ca kl 7.30), Tethys Oil (kl 7.30), Wihlborgs (kl 7.30), Eniro (kl 8.00), Rejlers (kl 8.00), Securitas (kl 8.00), Svedbergs (kl 9.00), Addtech (kl 12.00), Itab (kl 12.00), Bulten (kl 13.30), JLT, Guideline Geo

Sanoma (kl 7.30), Avance Gas (ändrat datum fr 11/2 och 25/2) (kl 8.00), Matas (kl 8.00), Outotec (kl 8.00), Pandora (kl 8.00), Tikkurila (kl 8.00), Vestas Wind Systems (kl 8.30), Valmet (kl 11.00), Opera Software, Sanofi (kl 7.30), Ingersoll-Rand (kl 12.30), Steris, Trimble

 

Lycka till!
David

Taggar (blogg): 
2 dagar

Rapportsäsongen är lite annorlunda, en make it or break it-situation

Nu har vi kommit en bra bit in i den här rapportperioden och jag tycker att man kan identifiera några tydliga trender som verkar bli genomgående den här gången. Dessutom har rapporterna inte gett börsen den styrka som många tidigare räknade med men det återkommer jag till längre ned.

 

Make it or break it:

Till att börja med har det i princip blivit en ”make it or break it-situation” på rapportfronten den här gången. Det jag menar när jag säger så är att bolagsrapporterna som kommit in har behövt att vara bra och många gånger till och med riktigt bra för att marknaden ska ta emot dem positivt och belöna dem på börsen. Men oftast har det inte räckt med att en rapport är bra överlag för om det har funnits minsta tveksamhet eller sämre del så har bolaget oftast straffats rejält på börsen.

Den här gången verkar det alltså inte finnas några mellanting utan det är som sagt make it or break it som gäller. Det har helt klart gjort många besvikna och frågar ni mig så skapar det även en hel del glapp när det kommer till bolagsvärderingarna och i många fall kanske lite väl stora glapp.

 

Resultaten:

Om vi tar oss en titt på själva resultaten när det kommer till bolagsrapporterna så tycker jag att de överlag har varit ganska så bra. Själva resultaten och tillväxten har många gånger varit bättre än vad som har varit förväntat och det enda område som överlag sackar efter en del är guidningen och framtidsutsikterna gällande den kommande tiden och framförallt gällande år 2016.

Men i det stora hela tycker jag att de underliggande resultaten i bolagsrapporterna, alltså de faktorer och det läge i bolagen som börsen överlag bevisligen inte har fokuserat på har sett ganska så stabila ut. Jag tycker inte att vi har fått så några riktiga tendenser på genomgående svagheter i viss branscher utan då har styrkorna och stabiliteten snarare lyst igenom.

Jag tycker överlag att den här rapportperioden känns som en mellanperiod då det som sagt i det stora hela inte har hänt speciellt jättemycket, varken uppåt eller nedåt. Det man också kan konstatera är att de flesta svenska företag fortfarande går väldigt bra och just det har många en tendens att glömma bort i dagens läge.    

 

En besvikelse:

Som sagt så anser nog många att hela rapportperioden har varit en besvikelse så här långt för innan den drog igång räknande de flesta med att det var just rapporterna som skulle se till att börsen återfick sin styrka och så har det ju då inte blivit.

Flera besvikelser och orosmoln kombinerat med varandra blir sällan bra och den allmänna makrooron kombinerat med besvikelsen på rapportperioden har som sagt bidragit till att styrkan uteblev. Det här medför att de nu är viktigare än någonsin att bevaka marknaden och verkligen hålla koll på vad som sker. Det uppstår hela tiden ganska så stora glapp på börsen och då menar jag mellan utvecklingen för börsen samt enskilda aktier i jämförelse med hur verkligheten faktiskt ser ut för bolagen samt hur de presenterar. Med andra ord så uppstår det alltså löpande köplägen just nu när börsen är så volatil och vissa bolagsrapporter sågas lite väl hårt. Dessa går såklart att utnyttja ur ett långsiktigt perspektiv och så den här sura stämningen under rapportperioden går att göra till någonting bra, det har jag gjort, har även ni det?

 

Vad tycker ni om rapportperioden så här långt?

 

David    

Taggar (blogg): 
2 dagar

Efterbörsen: Styrkorna är som bortblåsta

Efterbörsen, måndag den 8:e februari 2016

 

Dagens viktigaste:

 • Börsöppning uppåt
 • Börsen gick in i en fallande trend under dagen
 • Oljan orkade inte stå emot och föll tillbaka
 • Svaga siffror från Europa
 • Storbolagen föl tungt
   


Som ni kan se på grafen här ovanför så öppnade börsen i Sverige idag upp en del och läget såg ganska så stabilt ut inledningsvis. Någon timma senare var oron dock tillbaka och framförallt gällande makron och oljan och det medförde tillslut att den nedåtgående trenden höll i sig hela dagen och OMXS30 stängde på – 4,22 %.

Om vi börjar med oljan så såg den till en början ut att vara ganska så stabil men sedan kom oron gällande överutbudet i och med Irans intåg på den globala oljemarknaden tillbaka och det fick styrkan att försvinna helt och hållet.

Det har heller inte varit någon ljus dag på makrofronten i Europa då Tyskland kom in med lita svagare industrisiffror än tidigare. Att Europa börjar svaja är det sista vi behöver just nu och även om det såklart inte har hänt än så är det tydligt att marknaden blir orolig för det så fort minsta lilla motgång dyker upp.  

Även i Sverige har det varit lite dystert på makrofronten då det visade sig att arbetslösheten har ökat en aning. Det är absolut inga katastrof-siffror som har kommit in men som sagt så är marknaden väldigt känslig mot sämre resultat just nu.

På bolagsfronten kom teknikkonsulten ÅF in med en stark rapport och likaså gjorde B&B Tools. Däremot kom Assa Abloy, C-Rad, Anoto och Arcam in med rapporter som gjorde marknaden besviken och överlag var det framtidsutsikterna och utdelningarna som gjorde mest ont.   

Även USA har inlett dagen spikrakt nedåt och det är just oljan och den allmänna konjunkturoron som ställer till det även där. Trenden ser just nu efter ett par timmars handel även ut att fortsätta nedåt då det idag helt saknas styrkor även i USA.

 

Trevlig kväll
David      

Taggar (blogg): 
2 dagar

Cybaeros nya sajt, är sådana detaljer viktiga?

För några dagar sedan lanserade Cybaero sin nya hemsida som ni får ett smakprov på via bilden här ovanför men ni kan också kolla in den på egen hand här. En ny och fräsch hemsida kanske inte låter som en speciellt stor deal i dagens tekniska och digitala samhälle men i Cybaeros fall tycker jag att det är en väldigt viktig detalj.

Bolaget har tidigare haft stora kommunikationsproblem vilket jag pratat en hel del om tidigare. Under de senaste månaderna har det dock blivit betydligt bättre och den här nya sajten tycker jag är ytterligare ett steg i rätt riktning. Här visar Cybaero ännu en gång att de vill bli bättre på att kommunicera, på att visa upp företaget och göra all information mer lättillgänglig.

Jag ser alltså Cyaeros nya sajt som ytterligare ett steg i rätt riktning när det kommer till kommunikationen och dessutom ett viktigt sådant. Många andra investerare kommer säkert anse att jag är lite konstig och för fokuserad på detaljer när jag ser en sådan här sak som så pass viktig. Men det jag kan säga då är att det är just att jag lagt märke till sådana här detaljer och kopplat ihop dem med helheten som gjort att jag sett saker som inte så många andra har sett tidigare och att jag då även gjort en väldigt bra investering. Så om ni frågar mig så spelar detaljerna roll och man kan komma väldigt långt om man lär sig att lägga märke till dem.

 

Vad tycker ni om min fixering vid detaljer? Överdrivet eller användbart om man kopplar ihop det med helheten?

 

David 

Taggar (blogg): 
2 dagar

Lunchanalys: Kommer det skrivas finanshistoria framöver?

Imorgon drar den omtalade rättegången i härvan kring HQ Bank igång. Rättegången om HQ Bank som även ofta kallas för fuskbygget förväntas ta mer än en månad och den omtalade förundersökningen som staten har drivit har pågått i hela sex år och kostat oss skattebetalare tiotals miljoner kronor.

 

Detta har hänt i korthet:

Under år 2010 blev HQ Bank av med sitt banktillstånd på grund av att de minst sagt misslyckats totalt med riskhanteringen på sin tradingavdelning. HQ:s egna tradingavdelning fick slutligen ta förluster på 1,2 miljarder kronor för att avveckla tradingportföljen.

Förluster är alltid förluster och behöver i sin tur inte betyda att några lagbrott har begåtts men i HQ:s fall så handlar det om att ledningen och andra nyckelpersonerna ska ha känt till riskerna med trading och vad portföljens verkliga värde var, samtidigt som de sa någonting helt annat till marknaden och till aktieägarna. Döljandet av tradingförlusterna omfattar enligt det här målet alltifrån bokföringsbrott till andra typer av grov ekonomisk brottslighet.

 

De åtalade personerna:

I statens fall mot HQ är det fem personer som står åtalade och dessa är, Mats Qviberg (dåvarandeordförande HQ AB), Stefan Dahlbo (tidigare ordförande i HQ Bank och ledamot i HQ AB:s styrelse), Mikael König (tidigare vd i HQ AB och HQ Bank och ledamot i dess styrelse), Kurt Lönnström (tidigare ledamot i HQ AB och HQ Banks styrelse och ordförande i bolagens revisionsutskott) och Johan Dyrefors (tidigare revisor i HQ AB).

Brotten som de åtalas för är lite olika men som sagt handlar det om grov ekonomisk brottslighet, gällande t.ex. svindleri och bokföringsbrott m.m. i teorin kan dessa brott ge fängelsedomar upp till 6 år för de vederbörande personerna och det var det nog ingen som hade räknat med för 6 år sedan när HQ Bank gick omkull.  

 

Det slutar inte här:

Men härvan tar inte slut här för bolaget HQ AB finns fortfarande kvar och verksamheten går ut på att driva skadeståndsprocesser mot bland annat den tidigare styrelsen, revisorn och revisionsbyrån KPMG.

HQ:s krav mot dessa parter uppgår just nu till ungefär 5 miljarder kronor vilket gör det till de största målet i Sveriges historia när det kommer till sådana här finansiella fall.

Det går också att vända på hela steken då både Mats Qviberg och KPMG har stämt ekobrottsmyndigheten och staten.

Det är viktigt att särskilja dessa tre olika fall de de både har allt och ingenting med varandra att göra. Nu i veckan är det alltså statens brottsmål och rättegången där som drar igång. Men sammanfattningsvis har vi alltså:
 

 • Staten mot HQ:s nyckelpersoner
 • HQ AB mot HQ:s styrelse, revisor och revisonbyrån KPMG
 • Mats Qviberg och KPMG mot statenKostnaderna kring alla dessa processer är dock en enda stor röra då det är omöjligt för fallen att inte överlappa varandra även fast de som sagt ska särskiljas. Det finns inofficiella uppgifter att de totala kostnaderna för samtliga parter i de tre fallen idag uppgår till mellan 300-500 miljoner kronor så man kan helt klart säga att alla parter går all in för att vinna och bli friade eller för att fälla.   

 

Analys:

Om vi börjar med att kolla på brottsfallet som drar igång så är det en rörig process. Överlag handlar det om de vederbörande personerna har begått bokföringsbrott och då med tillhörande svindleri eller inte. Utifrån är det väldigt svårbedömt då bara redovisningsregler är en hel djungel som många gånger är öppna för olika tolkningar. Med mina kunskaper inom just redovisning kan jag säga att jag förstår båda parterna och jag kan både se det lagliga som visserligen ligger i gråzonen men som inte är olagligt samt det olagliga men det hela beror som sagt på hur man tolkar det.

När det kommer till HQ:s skadeståndsprocess så är det enligt mig lite mer tydligt då det är uppenbart att tradingförlusterna var kända och att marknaden då har vilseletts. Men exakt vilka personer som ska hållas ansvariga är en svårare fråga att svara på då det skylls på varandra fram och tillbaka.

Min tro är dock att brottsfallet blir det svåraste och jag tror ändå att samtliga personer bli frikända i slutändan. Men när det kommer till skadeståndsmålet så tror jag att någon form av ekonomisk uppgörelse kommer att tas fram och den kommer nog inte att bli speciellt tillfredställande för HQ:s ägare, men det här är ju bara mina gissningar.        

 

Investera i HQ:

Eftersom att bolaget HQ AB fortfarande finns kvar och dessutom fortfarande är börsnoterat så kan man alltså investera i HQ i tron om att skadeståndspengarna ska trilla in då det är exakt det som bolagets verksamhet nu går ut på.

Som ni säkert förstår är risknivån här väldigt hög och inget av fallen har någon solklar vinnare så här på förhand. Den stora frågan tycker jag är vad som kommer att hända med HQ:s skadeståndsprocess mot nyckelpersonerna om de nu frias i brottsmålet? Om några år när alla dessa processer är klara tror jag dock att de som satsat på skadeståndet kommer bli besvikna även om en ekonomisk uppgörelse tas fram och därför är det här inte en investering som jag skulle eller kommer satsa på.      

 

 

Vad tror ni om nyckelpersonerna i HQ? Kommer vi att få se dem i fängelse, långt borta från börsbolagens styrelser på grund av näringsförbud med mera och med miljarder i skadeståndskrav?    

 

 

Trevlig lunch!
David 

Taggar (blogg): 
2 dagar

Morgonkollen: En lugn start på veckan

Här nedanför hittar ni dagens sammanfattning av Morgonkollen (min morgonrapport). Om ni varje börsmorgon vill ha hela morgonrapporten så anmäler ni er här. Då får ni varje börsmorgon mer ingående information om den aktuella börsdagen gällande t.ex. den inledande handeln och marknadens fokus under dagen med mera

 

Måndag den 8:e februari år 2016

 

Viktigt från tidigare:

 • USA avslutade förra veckan rejält nedåt
 • Svag makrostatstik i USA
 • Japan visar styrka i Asien
 • Oljan stärker utvecklingen i Asien en del

 
Dagens viktigaste:

 • Kina håller stängt p.g.a. det kinesiska nyåret
 • Tyskland: industriproduktion december kl 8.00 
 • Sverige: arbetslöshet, veckostatistik kl 10.45
 • USA: samlat index arbetsmarknad, LMCI, januari kl 16.00


Dagens bolagshändelser:

 • Finnair: trafiksiffror för januari kl 8.00
 • Ica: publicerar månadsförsäljning i Sverige för januari kl 8.45 
 • GAP: månadsförsäljning januari 
 • Melker Schörling: presenterar substansvärde 
 • Svolder: presenterar substansvärde 
 • Diamyd Medical: anmälningstid i nyemission inleds (avslutas 22/2) 
 • RLS Global: anmälningstid i nyemission avslutas


Dagens bolagsrapporter:

Anoto (kl 7.20), Assa Abloy (kl 8.00), Arcam (kl 8.30), C-Rad (kl 8.30), ÅF (kl 13.00), B&B Tools (senast vid 11-tiden), gellis (ändrat datum från 24/2), Ages, Unlimited Travel

 

Trevlig måndag!
David

Taggar (blogg): 
3 dagar

Veckobrev, vecka 5: Marknaden måste bli mer accepterande och fokusera på rätt saker...

Veckobrevet för vecka 5 från mig och TradeVenue har nu gått ut till alla anmälda prenumeranter vilket nu uppgår till flera tusen personer vilket är jättekul. Veckobrevet är som vanligt fullproppat med marknadsgenomgångar, genomgångar av vad som kommer hända under den kommande veckan samt bolagstips med mycket mera och allt det för att ge alla er läsare en heltäckande överblick över det aktuella marknadsläget.

Ni anmäler er enkelt och helt gratis till vårt veckobrev här och om ni anmälde er nu i efterhand så kan ni mejla till mig på david@aktieinkomster.se så kan jag skicka över veckans utskick till er i efterhand.

 

Ha nu en bra söndagskväll!
David   

Taggar (blogg): 

Sidor

Blog Archive

Blog Archive
2016 (115)
Feb (32)

Taggar