ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Andra utdelningen för året in på kontot

Idag såg jag att utdelningen från det Svenska kvartalsutdelande fastighetsbolaget Hemfosa trillade in på kontot. Känns riktigt gött att jag redan nu har fått in en högre summa på kontot i Januari (jämfört med föregående år) med tanke på att både Northwest Healthcare och Realty Income kommer att ge utdelning i denna månad också.

Börsen gick bra idag och portföljen har tuffat på ganska bra den senaste tiden. Det märks dock att dollarn har sjunkit en del den senaste månaden men det är inget jag kan påverka. Personligen tycker jag att det finns både för och nackdelar med hög/låg dollarkurs. Köp aktier när dollarkursen är låg och håva in utdelningar när den är hög. Enligt mig är detta en bra strategi som ger positiva effekter oavsett vad dollarkursen står i gentemot SEK.

 

Vi ses snart igen!

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)