ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Blandade tankar

Just nu händer det inte så mycket i min portfölj och jag har heller inga större tankar eller ideèr kring vad som skall köpas härnäst. Ibland får man dock ta det lite lugnt och låta portföljen göra sitt egna jobb. Det är alltid frestande att köpa mer aktier i bolaget Tesla men detta bolag delar inte ut pengar ännu till sina aktieägare så det går lite emot min strategi att tanka Tesla-aktier.

 

Något som har fått lite mer uppmärksamhet denna månaden från mig är mitt nyvunna intresse till programmering (Går en gratis nybörjarkurs i hur man gör androidappar)

 

Efter ca 50% in i kursen har det blivit lite mer avancerat men ändå relativt enkelt så fortfarande sker kursen på ett väldigt pedagogiskt sätt med mycket bilder och förklaringar. Skillnaden nu mot tidigare är att kursen har börjat inrikta sig mer på Java-delen som är lite mer "tänk" än XML-koden (Man kan säga att med XML så ändrar man layouten på appen, alltså lägger till text/bakgrunder, ändrar färger, ändrar placeringar osv.. och med JAVA`n lägger man till funktioner t ex vad som ska hända när man trycker på en knapp.

Det är dessa två element jag har jobbat med hittills i Andriod Studio, XML och Java. Att kunna jobba som fristående konsult inom programmering hade givit en stor frihet, allt man behöver är ju egentligen en dator och en internetuppkoppling. Men vi tar det ett steg i taget....

På återseende!

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)