ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Daytrades i September

Jag har skapat ett demokonto hos IG Markets och provat på lite daytrading. Hittills har det gått bra med hela 5 st trades där samtliga gick åt rätt väg. Tanken är att prova strategin "Följa John" som jag har skrivit lite om tidigare.

Dock finns det ingen stop-loss att aktivera när man handlar med binära optioner, därför skall det bli spännande att se hur stor förlusten blir den dagen en trade går åt fel håll.... 

Jag startade med 100 000 fiktiva kronor. Avkastningen i September landade på +1,2% (skapade dock kontot runt den 20 Sept)

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Investman's picture
64
85
17
0
Investman

Kul! Bra att du startar med fiktiva pengar. Jag har också trade:at lite med fiktiva pengar utan någon större framgång. Idagsläget har jag en långsiktig placeringshorsiont på 3-5 år, med undantag för kortare affärer, ifall vissa aktier värderas upp kraftigt. Kör hårt med tradingen! 

ekonomisk trygghet's picture
211
356
53
0
ekonomisk trygghet

Tack Investman! Missade helt att svenska börsen steg så kraftigt igår och glömde dessvärre att göra en affär då =/ Men men precis som du skriver så är det bra att man börjar med fiktiva pengar så man kan lära sig utav sina misstag...

Mvh

Ekonomisk Trygghet

SpinozaTrading's picture
232
237
49
0
SpinozaTrading

Hej Ekonomisk trygghet, kul att även du testar på kortsiktig handel! Ifall du har frågor kanske jag kan besvara någon, skriv gärna i så fall.


Ny bliven topp-bloggare

SpinozaTrading

Investman's picture
64
85
17
0
Investman

@Ekonomisk Trygghet. Verkligen, vilken fart det var på börsen igår. Efter denna sommar av kraftiga svängningar, känns det nästan som man har blivit van vid +-2 % intradag... 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)