ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Diverse utdelningar in på kontot

I dagarna har det trillat in utdelningar på kontot. Bland annat har grabben fått lite pengar från Johnson&Johnson. Jag själv fick från dessa två eminenta bolag:

McDonalds

Jämfört med samma period föregående år så öka summan med +12,6% Riktigt go ökning och det finns inga tvivel angående detta bolag, McDonalds stannar kvar i portföljen. Jag har ägt denna aktie i ca 3-4 år och om en försäljning skulle ske idag så hade jag gjort en vinst på ca +85% exklusive utdelningar, en riktigt bra affär med andra ord.

 

Realty Income

Denna månadsutdelare fortsätter att leverera kosing. Jämfört med samma period föregående år så ökade summan med +12,7% (omräknat till samma antal aktier) Jag har haft detta innehavet i lite över ett år och värdestegringen på aktien ligger i dagsläget på ca +10% Min son har också Realty Income i sin portfölj. Han har legat inne i bolaget i ungefär 1,5 år och har idag en värdestegring på ca +40% Där ligger man med andra ord i lä...

 

I April månad kan det bli mycket action i portföljen. Följande bolag kommer då att dela ut:

Hemfosa

Fortum

Walmart

Coca Cola

ICA Gruppen

Northwest Healthcare

Realty Income

 

Vi ses snart igen!

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

 

 

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Spartacus's picture
153
457
44
0
Spartacus

Alltid en skön känsla när utdelningar trillar in. :)

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)