ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Dividends in på kontot

Då har ytterligare två stycken utdelningar trillat in på kontot. Först ut var Northwest Healthcare, denna utdelning ökade med +7,1% omräknat till samma antal aktier (jag har tankat på mig lite mer under årets lopp) Detta är en riktigt bra ökning och även kursen har repat sig bra under detta år.

Det andra bolaget som delade ut pengar var Realty Income. Summan per aktie jämfört med föregående år ökade med +15% vilket är väldigt bra!

Sådana här ökningar är gör att motivationen till att fortsätta "grinda" på med sparandet håller i sig. När man väl har satt snöbollen i rullning kommer den tillsut fortsätta av sig själv och bara bli större och större.

 

Som Ni säkert vet innehåller min portfölj några aktier från Tesla. Nu på Fredag skall bolaget presentera lite nyheter och tankar kring sitt uppköp av Solarcity. Jag kommer givetvis skriva om detta under helgen och hoppas på att Elon Musk har kokat ihop något riktigt bra.

Kan även passa på att posta samtliga bolag i min portfölj:

H&M

Tesla Motors

Fortum

Coca Cola

McDonalds

Walmart

ICA gruppen

Castellum

P&G

Microsoft

Northwest Healthcare

Realty Income

Nevada Energy Metals

 

 

 

Tankar kring portföljen?

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)