ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

En tidlös investering?

Nja jag vet inte riktigt om man kan kalla det för en investering men någon gång i livet vill jag verkligen köpa mig en klocka av högre kvalitet som verkligen håller hela livet ut.

En klocka jag drömt om ett tag nu är Tissot`s Le Locle. Denna klocka kostar ca 4000-5000 kr vilket hade passat in i min budget perfekt. En dyrare klocka hade jag inte vågat bära pga rädslan för att tappa den hade varit för stor. En billigare hade jag antagligen vart för slarvig med och inte vårdat så väl....

En annan sak som gör denna klocka väldigt intressant är att den drivs av armens rörelser dvs den har inget batteri (kan drivas ca 40 timmar utan rörelse)

I dagsläget har jag några billigare klockor liggandes här hemma som endast kostat några hundralappar. Visst, dom är relativt fina och håller tiden perfekt, men det hade känts roligare att dagligen bära en fin klocka på armen som man kan vara stolt över.

Har Ni läsare några finare klockor eller kör Ni med "Ur&Penn-stuket"?

Kanske är det så att folk med intresse för ekonomi och aktier i regel har kvalitetsur hängandes på armen. Eller så är det tvärtom dvs investerarfolket lägger hellre pengarna på aktier än fina klockor....

För övrigt så väntar jag med spänning på utdelningarna från P&G. Enligt www.earnings.com ska dom betalas ut 15 Maj så det är några dagars väntan kvar.

Mvh
Ekonomisk Trygghet

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)