ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Har du inte köpt en Tesla än? Grattis!

Nu har äntligen Tesla släppt den mystiska produktnyheten och alla spekulationer är över, som vanligt några dagar för sent men som sagt, det brukar vara så...

"produkten" eller vad man nu skall kalla det är att från och med denna veckan kommer alla bilar Tesla producerar (Model S, Model X och Model 3) ha hårdvara i sina bilar som klarar av full autonom körning dvs självkörning. Vi pratar alltså inte om att bara hålla sig inom en fil på motorvägen, vi snackar småvägar, stadstrafik, parkeringsgarage, ja precis allt som en mänsklig förare klarar av helt enkelt.

Elon har Twittrat en hel del om detta och framtida funktioner. Bland annat kommer man att kunna trycka på "summon" på sin telefon och bilen kommer då att leta upp en var man än befinner sig i världen. Riktigt häftigt och även användbart om man t ex vill gå en speciell vandringsled, åka forsränning etc...

Dagsfärsk video från Tesla

Notera att det endast är hårdvaran som kommer att byggas in i bilarna än så länge, detta innebär att de som köper bilarna idag kanske får vänta några år på att få funktioner som i videon ovan men den stora fördelen är att dagens köpare inte behöver köpa en ny bil för detta, framtidssäkert med andra ord. 

Givetvis är det tråkigt får de som precis har köpt sin bil men utvecklingen måste gå framåt, priset på Teslor med den gamla hårdvaran KOMMER att sjunka drastiskt, det är å andra sidan bara positivt för de personer som föredrar att köra själva.

 

Länk till tesla blogg: https://www.tesla.com/sv_SE/blog/all-tesla-cars-being-produced-now-have-...

 

Jag personligen tycker detta är mycket spännande och hoppas verkligen att allt går vägen för Tesla och den nya Autopiloten. Det känns även lite skrämmande när man tittar på videon för att framtiden känns så nära, att bilar skall kunna köra själva var inget jag tvivlade på men att utvecklingen skulle gå så här fort trodde jag inte. I slutet av 2017 kommer en demonstration göras i form av att en förarlös Tesla skall köras Mellan LA och New York, hur tror Ni det slutar?

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
ekonomisk trygghet's picture
211
356
53
0
ekonomisk trygghet
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)