ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inne i Tesla igen

Sådär då är man återigen delägare av Tesla. Under ca en veckas tid har jag köpt aktier i Tesla vid två tillfällen (en väldigt lite post)

Mitt Snitt-GAV ligger nu på ca 246.50 $. Skulle det vara så att aktien rasar ner mot 200-strecket kan jag tänka mig att göra ett tredje köp. Vad jag nu TROR kommer att hända är att:

aktien går ner något under den närmsta tiden, kanske så lågt som 220 - 200 dollar. Någon gång i April - Maj kommer det komma spionbilder" på kraftigt kamoflerade Model 3. Då kommer aktien att klättra uppåt. Om jag inte minns fel kommer ett tredje event för Model 3 vara någon gång i Juni/Juli, då är tanken att den slutgiltiga desigen skall visas upp, både interiört och exteriört. Det är vid detta tillfälle jag gissa på att aktien toppar för tillfället och om jag kan sälja vid ca 300$ är jag nöjd.

Sen kommer det stora raset i aktien igen... Rykten om förseningar och problem med underleverantörer gör att aktien återigen letar sig ner till 200 - 250 dollar. Det är då man slår till och börjar köpa. Nu är vi inne i Augusti och tiden går fort framåt, plötsligt tweetar Elon Musk om att produktionen ÄR på banan och de första bilarna till den stora massan börjar rulla av bandet inom några veckor. Aktien börjar sakta leta sig uppåt igen och i slutet av året ligger den på 300 - 350$

Detta är vad jag tror kommer att hända med aktien under årets gång. Det ska bli spännande att se huruvida jag gissat rätt eller fel. Hur tror ni aktien i Tesla kommer att utvecklas under året?

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)