ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Köpt tomt!

Nu har jag och min sambo skrivit på kontraktet och blivit tomtägare!

Det känns riktigt kul men även lite nervöst eftersom jag vet att vi har mycket jobb framför oss. Givetvis kommer jag uppdatera här på bloggen hur projektet framskrider med bilder och text. Jag kommer att fortsätta vara anomym på bloggen (så gott det går) men kan ändå avslöja en hel del om våra tankar och idèer kring tomten:

I Följande steg är projektet planerat att genomföras:

1. Sommar 2010
Jämna ut mark och avverka träd. Eventuellt kommer vi även sätta grund (plintgrund) och dra vatten/avlopp också men det beror helt och hållet på om vi har råd och tid.

2. Höst 2010
Hinner vi inte sätta grund och dra V/A under sommaren kommer vi göra det på hösten 2010 (innan marken frusit...)

3. Sommar 2011
Nu börjar vi bygga vårat fritidshus! Vi kommer att köpa ett fullisolerat sk "Modulhus" på ca 60kvm boyta. De mesta arbete har vi planerat att göra själva (med hjälp av familjen) dock behöver vi ha hjälp med att dra v/a invändigt och även El m.m...

Vi ser detta som en långsiktigt investering men gör det även för att det är ett kul projekt som kommer ge oss många erfarenheter och även lärdomar. Uthyrningsmöjlighetena anser vi vara ganska stora och förhoppningsvis blir dom större om några år.

Just nu bor jag och min sambo i en lägenhet och tanken är att om vi någon gång i framtiden vill köpa ett eget hus som vi kan bo permanent i ska sälja av fritidshuset och på så sätt få en bra kontantinsats på huset!

Så som sagt se fram emot många roliga (och arga) blogginlägg med start någon gång i sommar, första läsaren som listar ut vart tomten är benägen vinner en trisslott! =)

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)