ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Lön flera gånger i månaden

Tänkte visa hur startfältet ser ut nu 2016:

*

*Ok det verkar inte gå att ladda upp bilder för tillfället, får prova senare idag. Jag får istället beskriva, tanken var att ladda upp en bild över 2016 års utdelningar. Antagligen kommer jag köpa mer bolag under året så listan kan förändras.

I dagsläget handlar det om totalt 47 stycken utdelningar, det blir i snitt 4 st i månaden om jag räknat rätt. 

Lägg därtill min ordinarie lön från mitt "manuella" arbete som också kan klassas som en slags utdelning så blir det totalt 5 löneutbetalningar per månad.

Från aktierna handlar det inte om många hundralappar per månad men poängen är att det strömmar in cash varje månad utan att jag egentligen inte behöver göra någonting. Det är denna ström av pengar som kommer att växa sig större efter varje år.

Kommer jag att kunna leva enbart på utdelningarna i framtiden? Jag vet faktiskt inte!? Men en sak är säker, det hade varit riktigt skönt att kunna betala alla fasta kostnader (räkningar, bensin, mat m.m...) med utdelningspengar varje månad. Kanske nöjer jag mig med ett sådant liv, eller siktar högre mot total frihet.....

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)