ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nyemission Castellum

Eftersom jag är nöjd med utvecklingen av Castellum det senaste året kändes det ganska naturligt för mig att haka på nyemissionen som kommer att genomföras inom de närmsta veckorna.

 

 

För att göra en lång historia kort: Castellum har köpt upp en stor mängd fastigheter och behöver få in lite cash för att finansiera köpet, därför erbjuds nu alla befintliga aktieägare att köpa ännu mer aktier i bolaget till ett rabatterat pris. 

För oss befintliga aktieägare kommer priset att landa på 77 kr. Och för två stycken nuvaranda aktier får man köpa en ny. Även om detta inte kommer att öka på min portföljs utdelningstillväxt i år ger det förhoppningsvis en skjuts i portföljen 2017.

 

Kommer Ni delta i denna nyemission?

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

 

 

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
fidan91's picture
0
7
0
0
fidan91

Hej jag vill med ta del av ny emissionen och accepterade erbjudandet under mina erbjudanden på avanza. Vilken dag sker köpet?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)