ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nytt inköp i morgon och Investerar-sm

Nu har jag bestämt mig, om kursen inte får fnatt och stiger mot skyarna i morgon kommer jag att tanka lite mer Realty Income till portföljen. Det var längesedan aktieköp gjordes sedan sist och för att få fart på ränta-på-ränta-effekten måste man göra kontinuerliga köp.

Egentligen tar det emot lite att köpa på dessa nivåer (ca 62 dollar) men å andra sidan, vad kommer kursen stå i om ett år? Det är ingen som vet men vad man däremot vet är att utdelningarna med hög sannolikhet kommer att delas ut varje månad det kommande året. 

 

Är ni förresten med i investerar-sm? Jag köpte på mig lite hävstångsprodukter i förrgår i ligger i dagsläget back -8,65% =) Bull Tesla och Bull Euro Stoxx50 har alltså inte varit någon höjdarinvestering än så länge. Allt kan dock svänga fort med sådana här "farliga" produkter och det är tur att jag inte riskerar riktiga pengar. Förstapriset är 100 gram rent fysiskt guld, det hade jag inte sagt nej till!

Vad hade ni läsare gjort om ni vann 100 gram rent guld? Stoppat i byrålådan eller kanske sålt av och investerat pengarna på börsen?

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)