ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nytt inköp, Northwest healthcare properties

Japp det är sant, igår gjorde jag slag i saken och köpte andelar i det Kanadensiska fastighetsbolaget. Det är väldigt tidigt på morgonen nu och jag ska snart iväg till jobbet, så det får bli ett längre inlägg om detta senare.

Lite kortfattat bara, Northwest är en sk REIT i Kanada, bolaget delar ut nästan all sin vinst till sina aktieägare och utdelningen sker varje månad. Kursen har pressats ner under några år nu och därför kände jag att ett köp var motiverat (vi får hoppas att jag har rätt och att det vänder åt andra hållet nu)

Som sagt så kommer det lite mer info om varför jag köpte, för och nackdelar m.m... i ett senare inlägg.

Ha det bra så länge!

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
trader3000's picture
213
215
64
0
trader3000

När jag såg din exelfil var NHP ett av bolagen jag tyckte såg intressant ut vid en snabb anblick. Det ska bli kul att läsa ditt fördjupade inlägg om bolaget!

TheWolf's picture
13
5
10
1
TheWolf

Intressant, vad är utdelningen idag? På den Hollandska börsen finns det också många bra REIT bolag inom fastigheter. Bland annat ett bolag som heter VastNed. Bolaget hade en finansieringsutmaning under 2013 och 2014 men har i år visat styrka. Värt att titta på! http://data.cnbc.com/quotes/VASTN-NL
 

trader3000's picture
213
215
64
0
trader3000

Spännande, holländska fastigheter är ur ett kvmpris perspektiv är väldigt billiga. De största städerna bland annat Amsterdam är bland de snabbast växande städerna i Europa sett till befolkningstillväxt, urbaniseringen är precis som i Stockholm otroligt stark där. Har du någon bra lista med fler Holländska fastighetsbolag som man kan jämföra med?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)