ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nytt inköp, Realty Income. Gött kassaflöde

För några dagar sedan gjorde jag slag i saken och köpte aktier i Realty Income. Inköpskursen landade på ca 50 dollar och jag planerar att köpa på mig mer om kursen får för sig att klättra ner till 40-45 dollar.

 

 

 

 

Direktavkastningen räknat på 2015 års utdelningar ligger på ca 4,5% Vid en eventuell påfyllnad av aktier som jag skev ovan hoppas jag på ca 5% i direktavkastning. Som många av er säkert vet är detta bolag ett sk REIT som delar ut pengar till sina ägare VARJE månad. En dröm för utdelningsinvesterare med andra ord =)

 

 

 

Jag har faktiskt tidigare haft detta bolag i min portfölj, mellan 2009 och 2011 låg bolaget i portföljen och drog in pengar varje månad. Dessutom köpte jag på 25 USD och sålde på 32 USD så förutom alla dessa utdelningar gjorde jag en fin liten vinst på +28% Dessa pengar gick dock därefter till ett lägenhetsköp men det är en annan historia.

 

Har Ni läsare också några innehav i Realty Income?

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)