ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Pengar in, pengar ut... vår privatekonomi

Idag kom lönen in på kontot och som vanligt försvann pengarna lika fort som dom kom...

Som tur är så vi i vår familj väldigt ekonomiska och försöker hålla hårt i de få slantar som kommer in på kontot, vi spenderar en hel del men inte på massa onödiga nöjesprodukter. I dagsläget är sambon mammaledig och under några år nu kommer vi i princip leva på endast en lön, det går som sagt var om man är ekonomiskt, annars är det lätt att hamna i rutan på TV3.

 

 

Något som sved lite extra i plånboken men som ändå kändes bra denna månad var att vi igår beställde en ny luftvärmepump, den gamla har över 10 år på nacken därför kändes det inte lönt att göra en service på den. Denna relativt stora investering kommer förhoppningsvis löna sig i längden i form av lägre elräkningar och framförallt ett varmare hus!

Hur värmer Ni upp er villa/lägenhet/radhus?

 

För övrigt så har vi lite planer på att investera i en till fastighet lite längre fram i tiden, dock skriver jag mer om det en annan gång, Ni får dras på sträckbänken ;)

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)