ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Portföljrapport 1 Maj

Då var det första Maj och jag tror många ligger hemma och är trötta i just detta nu, speciellt ungdomarna om dom ens gått och lagt sig. Jag tänkte spendera denna morgon med att skapa en liten portföljrapport över April månad:

I April steg portföljens totala värde med +0,9% Min första tanke var "Nej det här var inte bra" men om portföljen hade stigit med 0,9% varje månad i ett år så hade det givit en avkastning på +10,8% i årets slut vilket inte är fy skam, DOCK sätter jag även in en liten slant varje månad till portföljen så för mig fungerar det inte riktigt att tänka på detta sätt.

 

 

Utdelningarna slutade på ca plus-minus-noll jämfört med Aprilmånad föregående år. Detta är riktigt bra med tanke på att Fortum förra året gjorde en mysig extrautdelning till sina aktieägare. 

Nu blickar vi framåt och hoppas på att H&M delar ut lite cash till sina aktieägare den 11 Maj som utlovat!

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)