ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Portföljrapport Januari 2017

Under Januari månad sjönk portföljens totala värde med ca -1,2% Det känns som att mina akter i portföljen har stigit något men troligtvis är det en sjunkande dollarkurs som har haft negativ påverkan på värdet. 

I Januari trillade det in hela fyra stycken utdelningar + återbetalning av kupongskatt från 2014 (Astra Zeneca) Det är verkligen motiverande att få många små strömmar av inkomster varje månad och detta triggar mig till att hitta fler små sidoinkomster förutom min ordinarie lön som kommer från jobbet.

För några år sedan skapade jag en del informationssidor med reklam på för att på så sätt få in lite passiva inkomster. Det fungerade och någon hundralapp i månaden trillade allt in. Dessa sidor har dock inte underhållts och jag vet inte hur den marknaden ser ut i dagsläget, är det alldeles för hård konkurrens för att göra enkla informationssidor med Google Adsensereklam framgångsrikt?

Kom gärna med förslag på passiva eller andra enkla sidoinkomster som inte tar allförmycket tid men som ändå genererar några extra kronor i månaden

 

Februari blir ganska klen när det kommer till utdelningar. Bolagen som delar ut då kommer att vara Procter&Gamble, Northwest Healthcare och Realty Income. För övrigt så kommer jag som sagt att titta lite mer på sidoinkomster under Februari månad, håll utkik efter fler blogginlägg om detta.

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)