ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Portföljutveckling November månad

Det blir en alldeles försenad portföljrapport denna gång. Jag har extremt mycket att göra på jobbet under December så inläggen kommer inte hagla tätt här på bloggen nu innan Jul... Det känns dock skönt att året snart är slut och man kan börja på by kula.

I November (och fram t om 10 December) ökade portföljen med +0,005% dvs den stod nästan helt still. Jag har dock slängt in några tusenlappar från eget sparande så aktiernas värde har minskat något. Nu beror detta främst på det "stora raset" som inträffade för några dagar sedan. Jag tror vi har hämtat igen det innan årsskiftet...

 

I övrigt så väntar jag ivrigt på alla tidiga Julklappar som kommer snart i form av utdelningar:

Microsoft

Coca Cola

McDonalds

Northwest Healthcare

Igår blev det även ett litet köp till grabben borta i USA. Johnson & Johnson fick komma in i hans portfölj. Detta är ett mycket stabilt bolag som förhoppningsvis kommer att bidra med en hel del pengar fram till hans 18-årsdag!

Vi ses snart igen!

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)