ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Sålt Tesla

Idag nådde Tesla 300$ utan att några väsentliga nyheter kommit ut. Jag valde därför att sälja inehavet på prick 300 dollar. I morgon kommer troligtvis notan in på kontot och jag skulle gissa på att denna affär slutade på ca +20%. Min förra Tesla-affär varade i ca 6 månader och slutade på +22% Denna trade var betydligt kortare (lite över en månad) och det kändes väldigt skönt att lyckas även denna gång. Den största funderingen just nu är så klart om jag gick ur för tidigt eller om man skulle fortsatt att "rida på vågen"

 

 

Nu är som sagt allt sålt men vid nästa trade kommer jag att vara öppen för partiella köp och sälj (kallar man det så!?) Tanken är alltså att inte köpa/sälja allt på en gång utan istället t ex köpa på 290$ och yttlerligare ett köp på 250$ om kursen fortsätter ner.

Vad tror ni, vänder det neråt nu eller kommer 300 vara den nya botten? Personligen tror jag att det vänder ner efter några veckor nu, men eftersom aktien är så pass "het" och trycket på Model 3 är otroligt stort tror jag att aktien kommer att passera 300 med råge någon gång i Maj månad.

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)