ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Semester, barn och utdelningstillväxt Juli

Detta året hade jag en väldigt tidig semester, nu är den tyvärr slut och man är tillbaka på jobbet. Vi fick vårat andra barn i början av Juni så jag vet inte riktigt om man kan kalla det semester =) Men kul har det varit och förhoppningsvis blir det några extra pappadagar att ta ut framöver.

P.g.a. detta har jag inte varit speciellt aktiv när det kommer till börsen och investeringar under sommaren (vilket har varit skönt) Givetvis har den nya familjemedlemmen redan börjar investera på börsen. Tanken är att jag skall köpa fonder och investmentbolag till henne i början av karriären. Dyker börsen rejält globalt nån gång kommer jag dock försöka ta in de stora amerikanska bjässarna i hennes portfölj också.
 
 
 
 
 
Under Juli månad ökade portföljens totala utdelningstillväxt med +253% jämfört med föregående år. Riktigt kul att se hur en fullinvesterad portfölj påverkar portföljens kassaflöde så pass positivt!   Anledningen till denna extrema tillväxt är att jag dubblade upp mitt innehav i Coca Cola under Augusti 2014. Dessutom äger jag nu Northwest Healthcare vilket jag inte gjorde förra året.
 
 
Jag har blivit lite besatt av ett relativt nytt bolag och det kommer att bli svårt att hålla fingret borta från köpknappen framöver, vet Ni vilket bolag jag pratar om? 
 
 
Mvh
Ekonomisk Trygghet
Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Brist på ledtrådar, men gissar någon bank(?)

ekonomisk trygghet's picture
211
356
53
0
ekonomisk trygghet

@nörden
Nej ingen bank, en ledtråd: Tony Stark ;)

trader3000's picture
213
215
64
0
trader3000

Kan det vara Universal?

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Tesla?

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

För övrigt, vi har bulle nummer två i ugnen. 
Grattis till er. :)

ekonomisk trygghet's picture
211
356
53
0
ekonomisk trygghet

nörden: Tesla?

 

Nörden du har helt rätt, det är Tesla =)

Vad kul! När är det beräknat för er? Det gick faktiskt smidigare än vad jag trodde att ha två ungar, så länge dom sover bra är det inga större problem....

Tack!

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)