ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Sidoinkomsterna uppdatering

För ett par blogginlägg sedan skrev jag att mina sidoinkomster skulle försökas ökas på. Mitt mål var att i Mars månad få in blygsamma 30 kr i extrainkomster. Hellre starta lågt och öka långsamt är mitt motto.

Nu så har jag slängt ut lite trådar här och var men inga pengar har börjat rulla in ÄN. Exempelvis så har jag lagt ut en produkt på tradera (inget napp än dock) Har även sökt mig runt på nätet efter lite ströjobb men ej fått något napp där än heller. 

Nu har dock inte Mars månad börjat än och jag är övertygad att dessa 30 kronor skall komma in på ett sätt eller annat =) 

Räknade även ut idag hur stor avkastning jag fått på min Tesla-affär (sålde av aktierna igår) På ungefär ett och ett halvt år så fick jag en avkastning på ca 22% Detta är inkl courtageavgifterna. Helt ok om jag får säga det själv (inget skryt...)

Tanken är att försöka vara lite mer aktiv med just Tesla. De likvida medel som kom loss från försäljningen kommer inte att användas till andra bolag utan nu är dom "öronmärkta" till just Tesla. I natt kommer bolaget ut med Q4 och årsrapporten så just nu är det bara Tesla som snurrar i mitt huvud. Jag kommer dock sova hela natten men det blir nog en tidig morgon och rusning till datorn/mobilen.

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)