ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Swing trading, val av plattform

Har de senaste dagarna lyssnat på lite youtubeklipp på väg till jobbet som handlar om Swing trading. Det är väldigt intressant och jag börjar faktiskt bli sugen på att använda riktiga pengar (dock i väldigt liten skala) när mina första trades skall genomföras.

Tidigare när min test av daytrading genomfördes använde jag endast fiktiva pengar, fördelarna är många men den stora nackdelen är att det helt enkelt inte är på riktigt och man reagerar inte på samma sätt som vid skarpt läge. 

Att välja plattform inför swingtradingen blir inte lätt, jag oroar mig lite för s k "Gap" som kan förekomma vid börsöppningar, vad händer t ex om man handlar via avanza (certifikat med X5 hävstång) och Omxs30 öppnar med ett gap, slås produkten ut av ens satta stopploss då eller hur fungerar det?

 

Kan verkligen rekommendera denna youtubevideo som går igenom grunderna med swingtrading på ett pedagogiskt sätt:

 

Jag har sett att skaparen har kommit ut med mer nyinspelade klipp men detta klippet känns dock fortfarande aktuellt. Är det någon av Er läsare som har erfarenhet av Squeeze Indikatorn?

Näe nu ska jag dra iväg till jobbet och dra in lite cash på det gamla hederliga sättet, nästa vecka blir det förhoppningsvis en Swingtrade i skarpt läge!

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Jag använder den för att leta divergens. Den är rätt tydlig i det.

Anonymous's picture
Jatt (ej registrerad)

Videon Funkar inte.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)