ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Teslas Q3 kommer snart....

Igår släppte Tesla den stora bomben, alltså hur många bilar dom fick sålt under Kvartal tre. Om jag har fattat det rätt så var detta bara ett litet smakprov från Q3-rapporten som skall släppas inom kort. Jag kommer att posta mer information om just denna viktiga kvartalsrapport så fort mer information kommer upp.

 

Nu åter till försäljningen. Under Kvartal tre lyckades Tesla Motors sälja 24 500 stycken bilar. Jämför man detta med Kvartal två så blir det en ökning med otroliga 70% Vad beror detta då på? Mina egna tankar kring detta är bland annat att Tesla model S har fått en snyggare front, ett mindre batteripaket = billigare bil, tvååriga leasingkontrakt och bättre autopilot. Att även produktionen av Model X kommit igång rejält har antagligen gjort så att försäljningen av bilar ökat totalt sett. 

Som sagt, jag återkommer med mer info när rapporten släpps och det kommer att bli väldigt spännande att se hur hela 2016 går för Tesla Motors.

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)