ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Tidig Julklapp, Microsoft

Jultomten kom på besök redan idag. Den rödklädde mannen klampade in i huset och satte sig i vår fotölj. Till min förvåning hade han inte en stor säck med julklappar, istället gav han mig ett blygsamt litet kuvert.

När tomten sagt sitt och lämnat fastigheten öppnade jag brevet. Till min stora glädje såg jag att det innehöll utdelningar från Microsoft!

Eftersom jag inte fick utdelning från Microsoft under samma period föregående år har jag inget att jämöra med, dock har utdelningen ökat med +18,8% jämfört med den senaste gången microsoft delade ut pengar (September) En riktigt bra ökning!

I övrigt så rullar det på ganska bra i portföljen, inga större förändringar har skett. Jag har lyckats skrapa ihop några få tusenlappar så antagligen blir det något köp direkt efter Jul, det är verkligen svårt att hålla fingrarna borta från köpknappen =)

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
AktieFia's picture
23
16
5
0
AktieFia

Bra tipps, jag ska gå in på och läsa på om Microsoft.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)