ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Castellum och summering Mars

Idag kom utdelningarna från fastighetsbolaget Castellum in på kontot. Jämfört med samma period föregående år ökade utdelningen med +6,5% (samma antal aktier) vilket är klart godkänt enligt mig!

 

Castellum är ett sådant bolag som bara tuffar på år efter år, deras utdelningsökningar kommer som ett brev på posten och därför känner jag mig väldigt bekväm i detta innehav (köp och behåll)

 

Sett till hela Mars månad 2016 ökade portföljens utdelningar med +21% Jag tror April kommer att bli minst lika bra, det är kul att räkna i procent =)

 

Nästa vecka kommer mitt fokus ligga på Tesla Motors som skall presentera sin Model 3 i slutet av veckan. Ser bilen bra ut kommer jag tanka på mig nån enstaka aktie till om inte kursen hinner rusa alltför mycket. Att köpa Tesla-aktier ger mig en liten krydda i portföljen, nackdelen med detta är att den totala direktavkastningen kommer att sjunka.

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)