ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Microsoft

I dagarna kom utdelningen från Microsoft in på kontot. Jämfört med samma period föregående år och även justerat till samma antal aktier ökade utdelningen med hela +38% Detta är en enormt bra ökning som har genererats av högre dollarkurs och höjning av utdelningen från Microsoft.

 

Nu är det inte långt kvar till nyår och med sådana här fina utdelningshöjningar KANSKE jag kommer att nå mina mål för 2016. Hittade förresten ett dokument tidigare på datorn med min "masterplan" som gick ut på att få minst 365 utdelningar om året dvs en om dagen. 

Får se om jag gör slag i denna plan under nästkommande år, roligt hade det varit, den stora nackdelen kommer den dagen det t ex dyker upp ett bättre alternativ till Kapitalförsäkringen och man då måste flytta över alla aktier, courtagekostnaderna kommer att bli höga....

Vi hör snart igen!

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)