ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Northwest Healthcare Properties

Det känns som  att detta året kommer att bli ett riktigt utdelningsår för mig. Förra året snöade jag in mig en hel del på -Day och swingtrading. Det var roligt och väldigt lärorikt men tiden räckte inte till helt enkelt.

 

Utdelningsinvestering är inte alls lika tidskrävande och är även känslomässigt enklare att bemästra, nu under småbarnsåren tror jag därför att detta är rätt väg för mig att vandra.

 

Igår kom utdelningarna från Northwest Healthcare in på kontot. Jag ägde inte detta bolag vid samma tidpunkt förra året men jämfört med föregående månad delades samma summa ut (diffade ett par kronor pga valutaförändringar )

 

Än så länge har den totala summan för portföljen ökat med +18% jämfört med Januari föregående år.

 

Även grabben fick in några kronor på kontot från Realty Income. Givetvis dokumenteras även dessa noggrannt men han får sköta bloggandet själv ;)


 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 
Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)