ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Northwest Healthcare Properties

Då var det återigen dags för denna månadsutdelare att leverera lite cashflow i skattkistan. Jämfört med samma period föregående år justerat till samma antal aktier så ökade utdelningssumman med +2,38% Inte extremt bra men ändå klart godkänt med tanke på valutaeffekterna. Sedan förra året har jag även tankat på mig mer aktier i detta bolag och det är riktigt gött att ha två stycken månadsutdelare i portföljen (Realty Income och Northwest Healthcare)

 

På tal om Realty Income så är jag lite sugen på att tanka lite mer aktier där, dock så känns det som att kursen har stuckit iväg lite väl mycket nu på sistonde (om man tittar på ettårsgrafen) men jag hade mycket väl kunnat tänka mig att köpa mer aktier på runt 60 Dollar.

 

På återseende!

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Robert (ej registrerad)

Varför redovisa alla dessa utdelningar, kolla istället på Finansmammans blogg och ta efter!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)