ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Northwest Healthcare Properties

Troligtvis var detta sista utdelningen för November månad. Jämfört med samma period föregående år omräknat till en aktie ökade summan med ca +4,6% Dock har jag köpt mer i bolaget sedan förra året och om man bara tittar på själva summan som har kommit in på kontot så ökade den med +32,7%

 

Som jag har skrivit tidigare så kommer det bli väldigt jämt på upploppet hurvida portföljen kommer att nå utdelningsmålet för 2016. Två utsvävningar har gjorts detta år i form av Tesla och Nevada Energy Metals, detta är alltså bolag som inte delar ut pengar till sina aktieägare än. 

I övrigt så ligger jag mest och skvalpar i båten tillsvidare. Det privata sparandet kommer fortsätta att vara lågt under 2017 eftersom min andra hälf studerar, vi är dock tålmodiga och vet att det kommer att löna sig i längden.

Ju äldre man blir desto mer värdesätter man tid och framförallt fritid, därför har jag bestämt mig redan nu att en robotgräsklippare kommer att köpas in till nästa sommar om ekonomin tillåter. Visst man får antagligen räkna med 15 -20 000 kr för en bra robot men å andra sidan så frigör detta mer fritid och en sinnesro som heter duga

 

På återseende!

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Halle (ej registrerad)

Du kommer älska din robot! Köpte en i somras och det är ljuvligt att se den swischa förbi!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)