ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Northwest Healthcare Properties och vin

Då var det återigen dags för detta eminenta bolag att dela ut pengar till sina ägare. Denna gång blev summan i princip samma som förra året men jag klagar inte eftersom direktavkastningen är så pass bra. Har inga exakta summor i huvudet men tror min direktavkastning ligger på närmare 9-10% i dagsläget. 

 

 

Om vi lämnar börsvärlden lite så har jag påbörjat ett nytt litet projekt här hemma, vi har alldeles för många plommon i vår trädgård och vad passar då inte bättre än att göra plommonvin?

Jag tog ett väldigt enkelt recept och mängden landade på ca 5 liter (kommer antagligen försvinna lite under processens gång) 

Tanken är att om ca ett år kommer detta vin har först jäst och sedan mognat till ett riktigt starkt desertvin, det är alltså TANKEN sen får vi se hur slutresutatet blir =)  Ska försöka lägga upp lite bilder titt som tätt så Ni kan se hur det utvecklar sig.

För några månader sedan beställde jag in ett glas desertvin på en restaurang. Det var troligtvis inte mer än nån enstaka deciliter i glaset och det kostade 60 kr. Med detta i åtanke borde mitt egenkomponerade plommonvin vara värt ca 3 000 kronor....

Är det någon av Er läsare som har gjort eget vin med en positiv utgång?

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Spartacus's picture
153
452
44
0
Spartacus

Ska bli kul att se hur det utvecklar sig med vinet. :) Har själv aldrig försökt mig på detta.

ekonomisk trygghet's picture
211
356
53
0
ekonomisk trygghet

Ja vi får se om det blir drickbart =)

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)