ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Procter & Gamble

Igår kom utdelningarna från Procter & Gamble in på kontot. Jämfört med samma period föregående år ökade utdelningen med +21,5% vilket är riktigt bra!

Även grabben fick in några kronor på kontot igår i form av utdelning från Realty Income. I December månad vankas det pengar från Microsoft, Coca Cola, Mc Donalds och Northwest Healthcare. En riktigt bra avslutning på året med andra ord!

För övrigt så har mitt konto på IG Markets spärrats pga inaktivitet på mitt livekonto (har endast kört med fiktiva pengar hittills) Borde inte vara några problem att starta upp ett nytt men eftersom jag är så pass lat har inte det blivit av ännu... =) 

På återseende!

//Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Tankat wal-mart på dessa nivåer?

ekonomisk trygghet's picture
211
356
53
0
ekonomisk trygghet

Ja jag fyllde faktiskt på med lite mer Walmart den 15 Oktober direkt efter den lite större nedgången, riktigt bra läge =) Gjorde du samma sak?

Nu senaste veckan verkar dock aktien klättra uppåt igen men jag anser fortfarande att det kan vara läge att köpa aktier i detta stabila bolag.

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Köpte aldrig men börjar ångra det. Men det är fortfarande rätt billigt. 
Tog in AT&T och Exxon istället, fast hoppas på att AT&T ska bli billigare det med. :)

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)