Nyhet
4 Apr, 2024

CLOETTA: UTSER KATARINA TELL TILL NY VD

Uppdaterad:
4 Apr, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Styrelsen för Cloetta har utsett Katarina Tell till vd med start senast den 1 september 2024.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Som tidigare kommunicerats har Henri de Sauvage Nolting meddelat styrelsen att han önskar lämna sin befattning som vd för bolaget. Han kommer att kvarstå i sin roll fram till den 1 september 2024.

Katarina Tell började på Cloetta 2018 i rollen som vd för Cloetta Sverige och medlem av ledningsgruppen. Hon har gedigen erfarenhet av dagligvaruhandel från ledande internationella och exekutiva befattningar inom Kraft Heinz och Findus, med fokus på strategi och affärsutveckling, uppger Cloetta.

En rekryteringsprocess för Katarina Tells nuvarande roll som vd för Cloetta Sverige kommer att inledas inom kort, enligt bolaget.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.