Press
21 Dec, 2023

SensoDetect AB: Rättelse felaktig MAR etikett: SensoDetect signerar framstående läkare och lanserar på klinik i Saudiarabien

Uppdaterad:
23 Jan, 2024

Rättelsen består i att MAR etikett inte kan sättas då namnet på läkaren inte kan avslöjas innan öppningsceremonin för autismstudien "Tidig, objektiv upptäckt av autism" vid Princess Noura University, Riyadh, Saudiarabien, under januari 2024. MAR etiketten är därför borttagen. I övrigt är pressmeddelandet oförändrat.

SensoDetect har idag skrivit ett avtal med en framstående läkare i Ryiadh, Saudiarabien. Läkaren kommer att samarbeta med ett flertal kliniker varav en är ABC learning and diagnostic center i Riyadh, Saudiarabien (https://abc-ksa.com/about-us/). Läkarens namn och fler anslutna kliniker kommer presenteras i samband med öppningsceremonin för autismstudien "Tidig, objektiv upptäckt av autism" vid Princess Noura University, Riyadh, Saudiarabien, under januari 2024.  

"Det gäller att bryta igenom och komma till avslut. Inom hälso och sjukvård behövs inte bara beslut av personer i ledande ställning utan även en framdrift tillsammans med framstående läkare, etablerade sjukhus och anslutna kliniker. I samband med autismstudien har intresset för våra tjänster fortsätter att öka i allt snabbare takt i en av våra högst prioriterade marknader, Saudiarabien." säger VD Per-Anders (PA) Hedin.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.