Nyhet
9 Apr, 2024

TOBII: FÅR DESIGN WIN FÖR DMS TILL EUROPEISK FORDONSTILLVERKARE

Uppdaterad:
9 Apr, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Eyetrackingbolaget Tobii har fått en så kallad design win för att förse Driver Monitoring Systems (DMS) till en av Europas ledande tillverkare av kommersiella fordon (OEM).

"Avtalet innefattar produktion av sex kommersiella fordonsmodeller som planeras starta 2025", skriver Tobii i ett pressmeddelande.

Tobiis design win med denna OEM kommer från ett samarbete med världens största underleverantör inom fordonsindustrin (Tier 1), med vilken Tobii har ett etablerat partnerskap, uppger bolaget.

Inom affärssegmentet Tobii Autosense har bolaget nu åtta OEM-tillverkare och tre underleverantörer (Tier 1) som kunder. Tobii Autosense har design wins som innefattar fler än 100 fordonsmodeller med både DMS och occupant monitoring systems (OMS), enligt bolaget.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.