ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Dagens trades 8/10

Jag kanske borde starta en forumtråd för detta istället för att spamma ner TradeVenue med dessa inlägg? Det får bli nästa gång =)

Hursomhelst så gjorde jag några Trades igår, 3 stycken rättare sagt. Den första gick inte bra och där hade jag ingen riktigt plan utan gick bara på känsla, det funkar verkligen inte och man måste verkligen ha en PLAN, dock är det en bra erfarenhet att åka på förluster för man vet då hur kroppen/sinnet reagerar.

De två sista affärerna gick åt rätt håll och där testade jag en mycket enkel strategi. Den går ut på att man går lång om kursen går över MA10 och om MA10 pekar uppåt. Tvärtom så går man kort om kursen går under MA10 och MA10 även pekar neråt (tidsfönster 1 minut på candlesticks)

 

Det stora felet jag gjorde igår var att inte låta vinsterna löpa och ha nån förutbestämd exitpoint. Det bästa kanske helt enkelt är att sälja när kursen vänder och korsar MA10 igen?

På återseende!

Ekonomisk Trygghet

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)