ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Jag vill äga en kommersiell fastighet

Nu har tankarna om att äga ett hyreshus dykt upp igen. Jag tror dock att jobba med ett "vanligt" jobb och hyra ut fastigheter på övrig tid kommer att bli alldeles för mycket jobb, så om jag skall ta tag i min dröm så får det bli på heltid.

För tillfället så tror jag inte att jag och min sambo är helt redo för att ta sådana ekonomiska risker som det finns med fastigheter men någon gång i framtiden vill jag verkligen jobba med det här.

En tanke som jag har haft ett tag är att köpa ett ganska risigt hus/hyresfastighet (dock inte helt fallfärdigt) och sedan lägga några månader på att rusta upp samtidigt som jag hittar hyresgäster. Jag vet inte om man får göra om vanliga villor till lägenheter hursomhelst men det är iaf en tanke som jag har.

Efter en titt på bokus.com så hittade jag INGA böcker om att köpa och förvärva fastigheter. Har Ni läsare några tips på sådana böcker?
Semestern börjar snart och då kan det vara skönt att ha lite faktaböcker att läsa igenom....

Mvh //Ekonomisk Trygghet

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Fastighetskillen (ej registrerad)

Kul att du är intresserad av hyresfastigheter :) Har det blivit något köp?

Du är på rätt spår att det är mycket jobb med hyresgäster, kan liknas som ett företag men med lite mer förutsägbara intäkter när systemet är uppe. Som du säger får man inte göra om villor eller småhus hursomhelst utan man måste söka bygglov och få en besiktning. Sedan måste man anpassa fastigheten till uthyrning.

Svårt att hitta bra böcker om fastigheter, men du kan kolla in min sajt fastighetskungen.se där jag delar med mig av mina tips.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)