ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Tillfälle att daytrada 1 April

Någon gång på natten mellan 31 Mars och 1 April kommer bilföretaget Tesla presentera mer information om sin efterlängtade modell "model 3". 

Det har varit väldigt mycket hysch hysch kring denna bil och bolaget har varit MYCKET bra på att hålla allt hemligt, ingen utomstående vet egentligen någonting om själva bilen, än så länge är det bara spekulationer som flyter runt på internet.

 

Förväntningarna är dock skyhöga på att det skall vara en snygg bil som presenteras, därför är också sannolikheten extremt stor att även aktiekursen kommer att påverkas i någon riktning i samband med detta event. 

 

 

Jag tror som sagt att kursen kommer rusa uppåt om eventet tas emot positivt av allmänheten. Likaså kommer kursen falla neråt ganska kraftigt om eventet inte möter upp till förväntningarna. 

 

 

Detta kommer att vara en kortvarig reaktion som ger oss investerare ett ypperligt tillfälle att tjäna lite "snabba cash" som det så fint heter. 

 

Så mitt tips till Er som är insatta i daytrading:

1. Kolla upp exakt vilken tid eventet är och följ det gärna live, ha samtidigt uppe nyhetssidor som följer eventet och läs i kommentarerna vad folk tycker om det hela.

2. Ta reda på när den amerikanska börsen öppnar och hitta produkter som både kan spekulera i uppgång och nedgång i Tesla (vill man leva lite extra farligt kan man köra med hävstång)

3. När sedan börsen öppnar kanske man redan har fått sig en liten uppfattning om vilken håll kursen kommer att bära, dock gäller det att sitta som klistrad vid skärmen och göra sin vinnnande trade! $$$

 

 

Jag personligen kommer INTE att göra någon daytrade i Tesla, däremot blir det möjligtvis en liten påfyllning om jag gillar vad jag ser på eventet.

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)