ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Trevliga utdelningar in på kontot

I dagarna har det ramlat in lite nya friska utdelningar i portföljen. 

 

 

Realty Income

Jag ägde inte detta bolag vid samma tidpunkt förra året men jämfört med föregående månad skillde det ca 30 öre i utdelningssumma (samma summa delades ut men pga valutaskillnader diffade det något)

 

Northwest Healhcare Properties

Samma sak här, ägde inte bolaget vid samma tidpunkt föregående år och även utdelningssumman blev samma som förra månaden (diffade ca 70 öre) Detta bolaget är noterat i Kanada och handlas således i valutan CAD.

 

McDonalds

Jämfört med samma period föregående år ökade utdelningen med endast +0,7% vilket innebär en i princip obefintlig utdelningsökning för mig personligen. Om man bortser från valutaförändringar så HAR McDonalds höjt sin utdelning sedan föregående år med ca +4,7% så i detta fall är det vi svenskar som får ta en liten smäll pga förändringar i Dollar/Sek.

 

Kvar i Mars månad är nu Castellum, förra året delade dom ut den 25 Mars som i år är Långfredagen, så nu avslutar jag detta inlägg och drar in på fastighetsbolagets hemsida för att se om jag hittar den planerade utdelningsdagen för 2016!

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)