ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Microsoft

För några dagar sedan kom utdelningarna från Microsoft in på kontot. Eftersom bolaget är relativt nytt i portföljen kan jag inte jämföra med föregående års utdelning vid samma period. Dock kommer jag att se hur stor utdelningstillväxten blev under Juni månad totalt sett i portföljen.
 

 
 

Min gissning är att utdelningstillväxten i Juni kommer att landa på ca +130% jämfört med Juni 2014. Om jag även räknar med pengarna som kom in från skatteverket (källskatten på de utländska utdelningarna) kommer troligtvis tillväxten landa på otroliga ca +370% =)

Det är skönt att man kan fokusera på sådana här saker de perioder som börsen sjunker, så länge företagen man äger är lönsamma och ökar sina vinster spelar det inte så stor roll vad aktiekursen står i.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)