ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Realty Income

I förrgår kom utdelningarna från Realty Income in på kontot. Både jag och grabben fick lite cashflow från bolaget vilket känns bra.

 

 

Jämfört med föregående månad ökade utdelningssumman med +3,1% Denna ökning beror inte främst på valutaförändring utan mer på att bolaget har gjort en LITEN höjning sedan föregående månad.

För övrigt så kommer jag vara ganska passiv under Juli med inköp och låter mest portföljen arbeta för sig själv. Jag har semester nu och då måste man låta sig själv koppla av lite ibland också, även om det är roligt med börsen =)

Denna veckan kommer det även att bli lite mindre sittandes med programmeringskursen jag påbörjat men därefter drar det igång igen. Jag är väldigt taggad och det är kul att ha hittat ett nytt intresse.

 

Förresten, SpaceX landade sin raket återigen för några dagar sedan, här är klippet:

 

 

 

 

 

På återseende!

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet.

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)