ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utveckling portföljen November

Då är November nästan slut och jag tänkte härmed redovisa hur portföljen har utvecklats under månaden. Faktorer som spelar in på portföljens värdeutveckling är eget sparande, utdelningar, valutaförändringar, avkastningsskatt och aktiernas värdeförändring. 

 

Under November månad ökade portföljen med +3,0% Detta är en riktigt bra ökning för mig eftersom portföljen har haft lite stiltje de senaste månaderna.

 

Aktieköpen har varit ganska få men igår tankade jag faktiskt på med lite mer aktier och fonder i dotterns portfölj (som inte redovisas här) Det blev köp i H&M och även avanza`s gratisfond Avanza Zero. Även grabben har några tusenlappar som ligger och väntar på att bli investerade.

 

Kom gärna med tips på bra utdelande bolag som passar in i en långsiktigt portfölj! Barnen är fortfarande små och tanken är att deras aktier skall vara sk "buy and hold" 

På återseende

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)